Asculta un cantec despre suferinta ascunsa a lui Dave Mustaine (Megadeth)

Robert Rolfe Feddersen, un folker american, fost solist al trupei Loudmouth, a compus un cantec despre Dave Mustaine de la Megadeth.

Piesa se numeste „Dave’s Lament” si face parte de pe viitorul disc al lui Feddersen, „American Loser”, care urmeaza sa fie lansat pe data de 25 februarie 2014.

„In anii 90, Lars Ulrich de la Metallica avea o casa de discuri care a vrut sa semneze un contract cu trupa mea Loudmouth. Am petrecut niste timp cu el si chiar am ajuns sa cantam pe aceeasi scena. Cativa ani mai tarziu, eram in turneu cu Megadeth. Eu si Dave ne-am potrivit imediat. Mi-am dat seama cat de grea a fost viata lui si cat de mult l-a afectat despartirea de Metallica; cat de tare l-a putut rani„, a punctat Feddersen.

Suferinta lui Mustaine l-a determinat pe folker sa compuna cantecul „Dave’s Lament”. Iata cateva versuri luate din piesa, citate de Loudwire.

“I’m a good writer / I play great guitar / But I can’t get over how farther they’ve gone / I’m staying sober / And trying real hard / But I can’t jump over this fence in my yard/ “All of the success goes to Metallica / All of the accolades go to Metallica / All of the mansions and all of the money / And all of the good things and skies that are sunny” (n.r. Sunt un bun compozitor/ Cant grozav la chitara/ Dar nu pot trece peste faptul ca ei au ajuns atat de departe/ Stau treaz/ Imi dau silinta/ Dar nu pot trece peste aceste piedici/ Tot succesul l-a luat Metallica/ Toate aprecierile le strang ei/ Toate vilele si toti banii/ Si toate lucrurile bune, si cerul insorit)

Nu stim altii cum sunt, dar noua ne-a venit putin sa radem dupa ce am citit aceste versuri. Sunteti de acord ca Mustaine este frustrat pe statutul formatiei Metallica?

Asculta piesa AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*