Actrita Joan Rivers este regretata pana si de muzicienii rock!

290 vizualizări

Din pacate, pana si vedetele isi gasesc sfarsitul la un momemnt dat si asta s-a intamplat si in cazul actritei de comedie Joan Rivers, care a decedat la vartsa de 81 de ani. 

Potrivit revistei Loudwire, Rivers a suferit de curand o operatie la corzile vocale. Ulterior,  i-a fost indusa o coma artificiala, iar la data de 04 septembrie 2014, aceasta a murit.

Joan Rivers a fost o personalitate marcanta in domeniul cinematografic si a starnit admiratia multor staruri rock, deoarece stia cum sa distreze lumea.

Mult-regretata actrita a facut furori in ani 60′-70′, ulterior colaborand in in emisiuni si show-uri televizate alaturi de artisti precum Kelly Osbourne, in serialul ‘Fashion Police’.

Ozzy Osbourne transmite sincere condoleante familiei, declarand: „Nimeni nu a mai fost un geniu comic asa cum a fost Joan, ii multumesc pentru faptul ca mereu a sustinut-o pe Kelly. Va ramane mereu o legenda.”

De asemenea, pareri de rau si-au exprimat si Rob Zombie: „Am intalnit-o o singura data pe Joan Rivers, dar mi s-a parut incantatoare”, David Draiman si Bret Michaels.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*