Aura canta la Manowar Release Party in Silver Church

AURA cel mai de succes proiect rock cu voce feminină din România, va lua parte la release party-ul MANOWAR programat pe 7 mai în Silver Church.

„Albumul Kings Of Metal al trupei MANOWAR şi-a pus amprenta asupra mea ca muzician, aşa că nu aveam cum să lipsim de la evenimentul organizat pentru a serba lansarea variantei aniversare – ‘Kings Of Metal MMXIV’ ” a spus Mihai Dănciulescu, chitaristul AURA.

Iar Aura, carismatica solistă supranumită şi Albă Ca Zăpada scenei rock din ţara noastră a completat: „ne întoarcem cu drag în Silver Church, unde am lansat albumul The Rock Chick în urmă cu aproape o lună. Vă aşteptăm să ne distrăm, să cântăm şi să ne bucurăm împreună de noul album MANOWAR.”

Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR, o piatră de hotar în istoria genului, nu poate trece neobservată! Formaţia a marcat-o prin lansarea unui album aniversar – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii MANOWAR din România sunt invitaţi să celebreze evenimentul, pe 7 mai în Silver Church Club din Bucureşti!

Startul festinului heavy metal animat de headbanging, karaoke, concursuri,  riffuri MANOWAR şi alte surprize se dă la ora 19.00. Din programul serii nu va lipsi audiţia noului album. Intrarea va fi libera.

Cu acest release party-ul România se alătură manifestărilor organizate de fanii din întreaga lume, ce au ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc în Brazilia, Germania, Bulgaria şi Portugalia, iar în următoarele săptămâni va fi rândul Manowarrior-ilor din Spania, Grecia şi Turcia să serbeze în stil heavy metal.

‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune că este “o nouă capodoperă,”  include 2 CD-uri, 9 trackuri principale şi 9 bonus trackuri, o nouă grafică de copertă, realizată de Ken Kelly şi două bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum şi din decursul realizării versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’

Dublu CD-ul se găseşte în magazinele de specialitate, pe platformele de comerţ electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com şi www.thekingdomofsteel.eu. (ambele expediază produsele oriunde în lume) şi la standul de merchandise în turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour.

‘Kings Of Metal MMXIV’ este o înregistrare complet nouă, care marchează 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 şi de la turneul care i-a urmat.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*