Batalia egourilor: Manson si Rob Zombie sunt la cutite

Eeee, fratioare! Lumea rock nu este destul de incapatoare pentru Marilyn Manson si Rob Zombie…cel putin nu atunci cand cei doi sunt obligati sa cante pe aceeasi scena.

Dupa cum se stie, cei doi artisti sunt plecati in turneul „Twins of Evil„, unde atat Manson cat si Zombie sunt headlineri.

Se pare ca muzicienii s-au certat la cutite pe data de 12 octombrie 2012, cand  Manson l-a acuzat pe Zombie ca s-a bagat peste timpul alocat pentru prestatia sa.

Imi pare rau daca ati venit sa-l vedeti pe Rob Zombie iar el n-o sa poata canta pentru ca am sa-l bat de o sa vada stele verzi…de doua ori…de trei ori!„, a declarat Manson.

In urma cu o seara, pe data de 11 octombrie, cei doi s-au luat la harta. Ulterior, Manson si-a exprimat nemultumirea pe Twitter.

Ii cer scuze publicului din Chicago pentru ca nu am putut canta piesa <Beautiful People>. Puteti sa o fredonati intre melodiile lui Zombie. Formatia lui a cantat deja piesa„, a scris rockerul.

Rob Zombie nu a fost prea incantat de iesirile lui Manson. In timpul concertului sau, l-a facut cu ou si cu otet pe colegul sau de breasla si a profitat de ocazia oferita de coverul piesei „School’s Out”, in original de Alice Cooper, pentru a-l intepa pe Manson.

Singurul shock-rocker adevarat a fost Alice Cooper, nu o tar*a punk”  a tipat Zombie.

Acesta a postat si pe Facebook cateva lucruri referitoare la conflictul dintre el si Manson.

Nu inteleg. Doamne! Ii stiu pe oamenii din crew-ul sau de 20 de ani, iar unii dintre ei au lucrat pentru mine. Totul este in regula. Nimeni nu s-ar baga in show-ul altcuiva. Este ridicol”, a scris Zombie, referindu-se la acuzatiile lui Manson cum ca Rob ar fi scurtat programul alocat prestatiei sale.

Bineinteles ca am simtit nevoia sa raspund afirmatiilor lui in care ma ameninta ca ma bate. Cine nu ar face la fel? Cu toate acestea, mi-ar fi placut sa tin lucrurile in backstage, fara sa ii implic si pe fani. Este vorba despre o cearta de clasa a 4 a, care are loc dupa orele de scoala. Nu m-am mai confruntat cu asa ceva in turneu. Acest tip de evenimente in care exista doi headlineri sunt placute tocmai pentru ca totul este impartit 50/50. Nimeni nu se baga peste show-ul tau. Am mai facut o gramada de turnee de acest fel si nu am avut niciodata probleme!„, a scris Zombie pe Facebook.

Partea americana a turneului ia sfarsit la finalul acestei luni, si este urmata de partea europeana. Suntem curiosi sa vedem cum va mai evolua situatia.

Intre timp, urmareste videoclipul cu coverul piesei „School’s Out” si delecteaza-te cu injuraturile lui Rob, dedicatie speciala pentru Manson.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*