Breathelast lansează noul album în Club Control

416 vizualizări

Breathelast lansează albumul „All of this amounts to exactly nothing, until you throw it all away” pe 13 februarie în club Control din Capitală.

Breathelast este o formație de rock metal cu diverse influențe, din Constanța – București, fondată în 2010, cu rădăcinile multor altor proiecte locale la bază. Trecută prin câteva schimbări de componență, formația rezistă și își promovează muzica prin multe concerte la început, ajungând să evolueze de la an la an încât să aleagă posibilitățile de afișare „pe viu”, trecând de la concerte de club la festivaluri naționale și la câteva ieșiri din țară. Dorința trupei de a cânta și de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o rețeta anume și de a baza „sound” ul trupei pe trăirea naturală a membrilor formației, până la abordarea în română a unor nuanțe diferite, față de ce erau obișnuiți să livreze. Materialul „Maluri” ia astfel naștere, sub tutela Universal Music România, marcând un nou episod în evoluția Breathelast, acestui material urmându-i „Monstrul” și „Ascuns în pereți”, ultimele două fiind înregistrate și produse de către Vladimir Ivanov / BlueCat Studio. Aceste ultime două piese enumerate fac parte dintr-o trilogie care se va încheia în 2018.

În tot acest timp, trupa a pregătit primul lor material de cursa lungă ( după self titled 7 tracks și split-ul cu Cap de craniu 4 tracks ), ce a fost înregistrat și produs la Studio148, de către Marius Costache. Albumul conține 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurată de către colaborarea dintre Miluță Flueraș (fotografie) și Alexandru Das (concept grafic).

Dark Side.Merch Division va fi prezent în cadrul evenimentului, fiind UNICUL distribuitor pentru merch original Breathelast. Verificați standul lor în seara evenimentului pentru cele mai noi produse Breathelast and more.

Lansarea materialului va avea loc pe data de 13 februarie în Control Club, în București. Alături de Breathelast, va veni în sprijinul evenimentului Andrei Irode, cu un DJ set special unde va avea drept invitați nume importante din scena locală alternativă / rock / metal / electro / hip hop / de muzică clasică.

Intrare: ora 20.
Bilete: 10 ron, după ora 21.
50% discount la bar după ora 22.

Sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*