Breathelast ofera o filmare din cadrul ultimului concert in Silver Church

190 vizualizări

Formatia bucuresteana BREATHELAST a oferit publicului o filmare din cadrul concertului de lansare a albumului „Escape Artist” a celor de la White Walls.

Acest videoclip poate fi vizionat mai jos. Breathelast a declarat: „Multumim White Walls pentru invitatia de a sprijini lansarea celui mai nou material al lor, „Escape Artist”, intr-un decor neatins pana la aceasta data de catre Breathelast (The Silver Church Club) si foarte multa recunostinta pentru Costin Chioreanu, Gina Sandulescu si Alexandru Pavelescu, pentru filmari. Gina Sandulescu este cea careia trebuie sa ii multumim pentru editarea unor live videos bestiale, de la acest eveniment, pe care le scoatem la „bataie” acum.”

Cap de Craniu si Breathelast vor lansa un material impreuna, numit “Split It Out!”. Materialul va fi lansat prin Metalfan Records Division in toamna acestui an si cuprinde cele mai noi piese ale celor doua trupe.

“Split It Out!” va fi disponibil atat online, cat si intr-un set limitat de CD-uri, cu fiecare copie lucrata manual si unica in felul ei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*