Brian May ii ataca dur pe Printii Harry si William si se declara dezgustat de acestia

Brian May

Brian May, chitaristul formatiei QUEEN, i-a atacat dur pe Printii Angliei, William si Harry.

Comentariile lui May vin la scurt timp dupa ce un alt muzician renumit, Thom Yorke de la Radiohead, i-a admonestat pe nobili din acelasi motiv.

Este vorba despre pasiunea pentru vanatoare a lui William si Harry care, cu doar cateva saptamani inainte sa sustina o campanie anti-ucidere a animalelor pe cale de disparitie, au fost plecati la vanatoare.

Printii s-au intors luna aceasta din Cordoba, Spania, de pe domeniul nasului lor, Ducele de Westminster, care organizeaza periodic sesiuni de vanatoare.

Din vacanta, Harry s-a intors cu o poza cu el si prada sa ucisa – un mistret.

Obiceiurile Printilor sunt deconcertante deoarece acestia sunt suporteri activi ai campaniilor anti-braconaj si au luat parte la o conferinta internationala in care au vorbit despre importanta combaterii acestor crime impotriva animalelor.

„Sunt pur si simplu dezgustat. Este vorba despre atitudinea claselor privilegiate – poti salva rinoceri si elefanti in Africa – dar poti ucide ce vrei tu daca esti bogat. Nu este logic, justificabil si uman…Este ca in secolul 19 cand oamenii incercau sa explice de ce sclavia era un lucru bun”, a explicat May pentru The Sun.

Mai mult, de curand a aparut o fotografie in care Printul Harry este infatisat alaturi de starvul unui bivol salbatic ucis la vanatoare in Africa de Sud.

Harry and pig

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*