Chitaristul trupei Queen lanseaza prima piesa solo din ultimele doua decenii

Brian May
Brian May

Fii cu ochii pe pagina de Facebook și pe cea de Instagram a artistului! Un nou trailer al unei noi melodii va apărea în curând.

Brian May, chitaristul trupei Queen urmează să lanseze prima piesă solo din ultimele două decenii, pe data de 1 ianuarie 2019. Melodia cu titlul “New Horizons” va fi difuzată de la sediul NASA, Maryland, SUA, în premieră. “New Horizons” a fost scrisă de Brian în colaborare cu Don Black. Piesa a fost înregistrată și editată în decursul lunii decembrie.

Cu toate că foarte puțină lume cunoaște faptul că May deține un doctorat în astro-fizică și are o colaborare importantă cu NASA, piesa reprezintă de fapt, un omagiu misiunii New Horizons organizată de NASA.

Conform site-ului Rock Fm, această dată pe care a ales-o Brian pentru a lansa materialul nu este la întâmplare. Data de 1 ianuarie 2019 indică cel mai îndepărtat punct care a fost atins până în prezent de către o navă spațială în cadrul Centurii lui Kuiper.

New Horizons, sonda spațială, va zbura de Anul Nou aproape de Ultima Thule, unul dintre obiectele din Centură, care se află mult mai departe față de planeta Pluto.

Cu toate astea, până pe data de 1 ianuarie, chitaristul trupei Queen ne-a bucurat totuși cu un preview al acestei piese. De asemenea, pe pagina personală de Instagram a artistului regăsim deja două trailere, iar următorul va apărea zilele astea.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*