Cannibal Corpse lanseaza o declaratie oficiala cu privire la arestul lui Pat O’Brien

Pe data de 10 decembrie, chitaristul din Cannibal Corpse, Pat O’Brien a fost arestat pentru asaltarea un ofițer de poliție în timp ce invada casa unui vecin. Înainte de acest incident, propria sa casă a prins flăcări, muniția din interiorul locuinței sale a explodat, iar pompierii s-au luptat cu infernul. După stingerea incendiului, au fost găsite peste 80 de arme în casă.

În urma evenimentului, formația Cannibal Corpse a lansat ieri o declarație oficială:

„Ca trupă și ca indivizi, nu vrem nimic altceva decât tot binele din lume pentru fratele și partenerul nostru, Pat. Cu toate că nu putem oferi mai multe informații legate de incident, am dorit ca toată lumea să știe că Pat primește ajutorul de care are nevoie și apreciază toată iubirea și sprijinul fanilor Cannibal Corpse din întreaga lume.

În prezent, Pat este cu familia și prietenii și așteaptă cu nerăbdare o revenire sănătoasă la un moment dat. Pentru oricine se întreabă, toate turneele Cannibal Corpse se vor întâmpla așa cum au fost planificate și toate show-urile vor fi cântate.”

Un trio de date europene în Franța, Germania și Olanda vor urma în iunie. Gătiți o listă completă a datelor turneului aici.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*