Bruce Dickinson anunță noul album solo, The Mandrake Project

Renumit în întreaga lume ca unul dintre cei mai prestigioși soliști heavy metal din toate timpurile, Bruce Dickinson (Iron Maiden) va lansa un nou album solo la începutul anului 2024 pe BMG. Intitulat The Mandrake Project, noul material va fi al șaptelea album solo al lui Dickinson este realizat împreună cu producătorul și colaboratorul muzical Roy Z.

Dickinson explică: „Acest album a fost o călătorie foarte personală pentru mine și sunt extrem de mândru de el. Roy Z și cu mine l-am planificat, scris și înregistrat de ani de zile și sunt foarte încântat ca oamenii să-l audă în sfârșit. Sunt și mai încântat de perspectiva de a ieși la drum cu această trupă uimitoare pe care am creat-o, pentru a-i putea da viață. Intenționăm pregătim cât mai multe spectacole, în cât mai multe locuri va fi posibil, pentru cât mai mulți oameni! Cât despre ceea ce este de fapt The Mandrake Project … totul va fi dezvăluit în curând!”

Primele spectacole live  anunțate sunt în Mexic și Brazilia în aprilie și mai 2024, urmând a fi dezvăluite în curând și alte date pentru mult mai multe concerte.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*