Bucovina Rock Castle 2017 – primele formații anunțate oficial

Bucovina Rock Castle
Bucovina Rock Castle
2.943 vizualizări

Organizatorii de la Bucovina Rock Castle au anunțat, printr-o postare succintă pe pagina oficială de Facebook, primele trupele care vor concerta la ediția din acest an. Declarația integrală poate fi citită mai jos.

Bucovina Rock Castle are, în sfârșit, placerea de a anunța primele confirmări de trupe pentru ediția din 2017, care se va desfășura în zilele de 25, 26 și 27 august în același locație specială care este Cetatea de Scaun a Sucevei. Fără să mai pierdem timpul, iată primele 7 formații pe care le veți putea vedea și auzi în festival:

Russkaja (Aus)

Niste vienezi care canta „Russian turbo polka metal” și al căror ultim album se numește „Peace, Love & Russian Roll”. Mai are cineva nevoie de alte amănunte?….Nu?…Spasiba! Adică Danke!…

Planet Of Zeus (Gr)

Heavy stoner rock din Atena. Băieții au mai cântat în România, așa că s-ar putea să știți ce show-uri grozave fac! Trupa este in plina ascensiune și ne bucurăm mult să-i avem pentru prima data la BRC. Anunțăm de pe acum cetățenii in sutana și pe cei rude cu dabija că numele trupei nu este o încercare de a transforma Suceava în republica politeistă. Sau…

Dirty Shirt (Ro)

De la Maramu’ vine un etno metal nebun nebun, cu un show de zile mari! O trupa românească underground care mai are multe de zis și care continuă să-și perfecționeze stilul. Palinca e din partea lor!…

Basska (Ro)

Hip-hop, reggae, ska și rock, intr-o combinație care te va face să-ți calci basca in picioare de atâta dans!

Travka (Ro)

Ne-a fost dor de Travka și de melancolia lor pigmentata cu accese de luciditate… Vouă?

White Walls (Ro)

În sfârșit, White Walls la Bucovina Rock Castle! Băieții ajung cam rar prin Bucovina, au avut și o pauza de creație, dar acum s-au reîntors în forță, cu o piesa noua – „Death Follows Me” – și cu mare chef de cântat. Metalheads, nu ratați acest concert!

Toy Machines (Ro)

În continuă dezvoltare stilistica, cu un show tot mai energic, „fiii” Sucevei se întorc pe scena festivalului care i-a propulsat pe scena underground. Alternative rock-ul lor incepe sa alunece spre sonorități mai agresive, așa că o sa cam dați din cap!….

Alte nume urmează a fi anunțate în curând, precum și programul detaliat pe zile, amănunte referitoare la acces, camping gratuit, transport la și de la locație, dar și câteva surprize. Mulțumim tuturor partenerilor nostri, instituționali și particulari, dar mai ales publicului, mereu alături de noi!

Sursa: Comunicat oficial


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*