Byron concerteaza la Bucuresti pe 26 aprilie

332 vizualizări

In ultima luna, cei de la byron au cutreierat tara pentru a-si promova noul album „30 Seconds of Fame”, cantand in sali de spectacole din Bucuresti, Timisoara, Cluj, Targu Mures si Iasi. Intorsi la Bucuresti, baietii vor sustine vineri pe 26 aprilie in Club Fabrica primul concert de club de dupa lansarea noului album!

In plus, byron o vor avea alaturi de ei pe Luiza Zan, a carei voce va oferi pentru inca o data o noua dimensiune muzicii trupei.

Va asteptam asadar vineri, pe 26 aprilie, in clubul Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50) pentru a va bucura de un nou concert byron la Bucuresti! Special guest: Luiza Zan. Ora de incepere este 22:00 iar intrarea va fi 30 de lei.

Noul album byron este disponibil in doua variante: „30 Seconds of Fame”, cu versurile in limba engleza, si „30 de secunde de faima”, cu aceleasi 13 piese dar interpretate in limba romana. Albumul se gaseste in format fizic (CD) in reteaua librariilor Carturesti din tara, iar in format digital (mp3/FLAC) pe pagina http://byron.bandcamp.com Exista de asemenea si o editie deluxe, pentru colectionari, asamblata manual; aceasta cuprinde ambele versiuni, atat in romana cat si in engleza, si este disponibila exclusiv la concertele trupei.

byron – It Ain’t Gonna Happen Today
http://youtu.be/e0xYS3Eo-Ww
byron – Cu capul in nori
http://youtu.be/tLhjo-ahDb0

byron:
Dan Byron – voce, chitara acustica, flaut
Costin Oprea – chitara electrica
6fingers – clape, chitara acustica, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Site oficial: http://byronmusic.ro
Facebook: http://facebook.com/byronmusic
Twitter: http://twitter.com/byronmusic
Youtube: http://youtube.com/byronvideos                   

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*