Castiga 3 invitatii la concertul Toto de la Bucuresti

598 vizualizări

Maximum Rock Magazin si Phoenix Entertainment iti ofera sansa sa castigi 3 invitatii single la concertul formatiei Toto din data de 27 iunie 2015, Sala Palatului, Bucuresti!

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos:

1 – DAI LIKE & SHARE POSTARII DE DUPA ACEST LINK
2 – NE SPUI PRINTR-UN COMENTARIU LA POSTAREA DE MAI SUS PIESA TA FAVORITA DE LA TOTO

IMPORTANT: Urmati fiecare pas din concurs. Share-ul trebuie sa ramana PUBLIC, asa incat sa putem valida participarea. Castigatorul va fi contactat prin Facebook, deci va rugam sa verificati si folder-ul cu „Others/Alte” mesaje din meniul Messages, in cazul in care ati stabilit un filtru. Castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, via Random.org.

Formația TOTO va concerta în premieră în România, în data de 27 iunie, la Sala Palatului din București, în cadrul unui eveniment prezentat de Phoenix Entertainment.

„Vom cânta toate hiturile pe care le știți și îndrăgiți, dar și piese de pe noul album TOTO XIV. Este cel mai tare turneu din cariera noastră, toți băieții de pe vremuri sunt înapoi, așa că vă așteptăm pe toți”, a declarat Steve Lukather, frontmanul grupului.

Puține grupuri au reușit să își pună amprenta asupra istoriei muzicii pop rock așa cum au făcut-o legendarii artiști de la TOTO. Având la activ hituri care au fermecat generații întregi și nenumărate prestații live impecabile, TOTO promite să transforme seara de 27 iunie într-o experiență muzicală unică. Publicul va avea ocazia să vadă și să asculte live piese celebre ca Hold the Line, Africa, Rosanna sau I won’t hold you back, cât și materiale de pe ultimul album.

Înființată în 1977, trupa TOTO a înregistrat vânzări de peste 35 de milioane de albume și continuă să umple până la refuz stadioane și săli de concerte din întreaga lume.

TOTO reprezintă un simbol incontestabil al culturii pop rock și este printre puținele trupe care și-au păstrat stilul original, în ciuda tuturor schimbărilor din curentele muzicale, bucurându-se pe parcursul a celor 36 de ani de carieră de fani din toate generațiile.

CASTIGATORI:

In urma tragerii la sorti, via Random.org, am extras urmatorii castigatori. Felicitari si va multumim tuturor pentru ca v-ati inscris. Va asteptam si pe viitor!
Anda Miruna Florescu
Bogdan Nicolae
Andy Andyy



Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*