Programul concertului Eluveitie, Skalmold si Wind Rose de la Bucuresti, de pe 16 februarie 2015

389 vizualizări

Au ramas mai putin de doua saptamani pana la concertul ELUVEITIE, Skalmold si Wind Rose de la Bucuresti, din Club Colectiv, de pe data de 16 februarie 2015!

Mai jos, va prezentam programul evenimentului, inclusiv cel al sesiunii de meet-and-greet! Cei care iau parte la aceasta sunt rugati sa fie punctuali!

Meet & Greet – 17.30 – 18.00 *
Open Doors – 19.00
Wind Rose – 20.00 – 20.45
Skalmöld – 20.45 – 22.00
Eluveitie – 22.00 – End

* La meet and greet iau parte persoanele anuntate la aceste linkuri:

LINK 1/ LINK 2

Cei interesati inca mai pot gasi bilete la pretul de 60 de lei! Acestea sunt disponibile prin PayPal, reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas), online pe www.eventim.ro si pe iabilet.ro, astfel:

50 Ron / 11.5 Euro – primele 100 de bucati, Acestea participa la o extragere pentru 20 pass-uri meet & greet Eluveitie!  Sold Out!
60 Ron / 13.5 Euro – urmatoarele bilete, pana la data de 15.02.2015. Sold Out!
70 Ron – la intrare, in masura in care acestea mai sunt disponibile. Indisponibile!


Important! Biletele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare sau de la sediul Promusic Events & Maximum Rock, pe baza unui act de identitate.

****************

Eluveitie a luat nastere in anul 2002 din initiativa solistului Chrigel Glanzmann, care, dupa succesul proiectului sau de studio, a intemeiat o formatie in toata regula, ce s-a remarcat de la inceput prin genul unic abordat – o combinatie intre folk-metal, melodeath, Celtic si pagan metal.

Numiti pionierii noului val de folk-metal, trupetii din Eluveitie au cucerit rapid topurile internationale si au devenit un nume de referinta. La faima proiectului a contribuit originalitatea conceptului din spatele formatiei care, pe langa sonoritatile deosebite, utilizeaza versuri in vechea limba galica, acum disparuta.

Pana acum, Eluveitie a lansat 6 albume, care s-au bucurat de o receptie exceptionala atat din partea fanilor, cat si din partea criticilor de specialitate.

Cel mai recent disc aparut este „Origins” (1 august 2014), considerat unul dintre cele mai bune materiale ale elvetienilor.

Skalmöld

Formatia islandeza de viking metal este foarte iubita in Romania si a mai vizitat in trecut tara noastra. Grupul a fost intemeiat in 2009, in Reykjavík, iar numele acestuia se refera la o perioada intunecata din istoria Islandei, „Veacul Sabiilor”, cand tara s-a confruntat cu un razboi civil pustiitor.

In scurt timp, trupa s-a remarcat ca una de referinta pe scena internationala de gen si a scos primul disc, „Baldur”, in 2010. Combinatia unica intre muzica traditionala din Islanda, metal, folclor nordic si mitologie islandeza propulseaza trupa in topul celor mai originale produse ale ultimilor ani.

Pana acum, Skálmöld a lansat 4 discuri, toate fiind foarte bine primite atat de fani cat si de critica de specialitate. Cel mai recent material a aparut chiar luna aceasta, in noiembrie, via Napalm Records, si se numeste „Með vættum”!

Wind Rose

Formatia a luat nastere in Italia in anul 2009 si a fost, inca de la inceput, adepta power-metalului, cu influente din progressive si symphonic. In 2012, grupul lanseaza primul LP, „Shadows Over Lothadruin”, care se bucura de recenzii pozitive.

Materialul a fost produs de Cristiano Bertocchi, iar de artwork s-a ocupat Felipe Machado Franco, cunoscut pentru copertele realizate pentru discuri semnate Rhapsody of Fire, Blind Guardian si multi altii.

Pentru 2015, italienii pregatesc un nou disc, care va fi lansat in cursul lunii februarie, via Scarlet Records.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*