Castiga 3 invitatii la Romanian Rock Meeting cu Blind Guardian, Dirty Shirt + TBA

335 vizualizări

Maximum Rock si Promusic Events iti ofera sansa sa castigi 3 invitatii la Romanian Rock Meeting (Blind Guardian + guests) de la Bucuresti, Arenele Romane, de pe data de 15 mai 2015.

In cadrul show-ului vor concerta si metalistii romani de la Dirty Shirt (formatia care a obtinut locul 2 la Wacken Metal Battle, cel mai mare concurs international dedicat trupelor metal), alaturi de alte nume locale si internationale importante.

Pentru a intra in posesia unuia dintre cele 3 bilete, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos. ATENTIE! Toti pasii sunt obligatorii. Participantii vor fi verificati si, in cazul in care nu au urmat toate indicatiile, vor fi descalificati.

1. Da LIKE paginii ROMANIAN ROCK MEETING, facand click pe acest LINK.
2. Da SHARE evenimentului ROMANIAN ROCK MEETING, facand click pe acest LINK si apoi distribuind continutul pe pagina ta de Facebook (copy-paste la link, dupa care postarea acestuia in newsfeed).

Concurentii se pot inscrie pana pe data de 16 ianuarie 2014!

Pe aceasta cale, va anuntam ca au mai ramas doar cateva bilete VIP la spectacol! Cat despre cele obisnuite, mai pot fi procurate la pretul promotional de 78 de lei doar pana pe data de 31 ianuarie 2015!

Bilet VIP – 200 lei / 45.5 euro (40 bucati, disponibile doar prin PayPal) – include:
– acces eveniment
– acces warm up party eveniment*
– acces meet & greet pentru toate formatiile din eveniment
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui eveniment se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest bilet VIP dvs puteti alege unul dintre acestea.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas, online pe www.eventim.ro), prin sistemul PayPal sau direct de la sediul Maximum Rock Romania.

Multa bafta!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*