Castiga doua abonamente la Artmania Festival!

ARTMANIA FESTIVAL este unul dintre cele mai importante evenimente metal ale anului.

Cu formatii ca Therion, Eluveitie, Diary of Dreams si multe altele, festul care va avea loc la Sibiu in perioada 4-10 august este unul dintre cele mai iubite din Romania. Amanunte despre ARTmania gasiti AICI.

Maximum Rock Magazin pune la bataie 2 abonamente la eveniment! Doi cititori vor avea ocazia sa intre in posesia unuia dintre cele doua abonamente inscriindu-se la concursul nostru.

Tot ce trebuie sa faceti este sa urmati pasii de mai jos.

1. Dai LIKE la pagina noastra de FACEBOOK
2. Ne spui la acest link care este formatia pe care vrei sa o vezi in concert.
3. Dai SHARE la acest concurs. IMPORTANT! Lasa aceasta postare publica pentru ca noi sa putem valida ca ai indeplinit acest pas. Daca postarea nu este publica si nu avem acces la ea, nu vom putea verifica si vom fi nevoiti sa alegem un alt castigator! Nu pierdeti premiul din mana odata ce l-ati obtinut!

Foarte important: participantii la concurs care nu urmaresc fiecare pas vor fi descalificati! De asemenea, castigatorul va fi contactat via Facebook, asa ca va rugam sa va cititi mesajele in ziua in care se face anuntul castigatorului.

CASTIGATORII:
Andra Ilie  
Marius Barbu


Abonamentele se ridica de la intrarea in locatie, pe baza unui act de identitate. Va rugam sa mentionati ca ati participat la concursul organizat de catre Maximum Rock.

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*