Categorie VIP epuizata pentru concertul Slash la Bucursti

Cel mai ateptat eveniment rock al anului, SLASH feat. Myles Kennedy and The Conspirators se apropie, pe zi ce trece. Astfel, capacitatea Salii Palatului va deveni in curand insuficienta pentru fanii chitaristului american.
 
Categoria de bilete VIP este deja EPUIZATA, iar concertul se anunta a fi, pe langa extraordinar, si sold-out.
 
Slash vine pentru prima data in Romania, intr-un spectacol exploziv, ce va imprastia energie rock’n’roll in spatiul bucurestean. Aflat in turneu de promovare a celui mai nou material, „Apocalyptic Love”, considerat a fi revelatia anului 2012 in materie de rock, Slash va incanta publicul si cu piese din repertoriul legendarei formatii Guns N’ Roses, precum si din repertoriul altor proiecte artistice proprii, precum Slash’s Snakepit sau Velvet Revolver.
Si Slash nu vine singur, ci insotit de unul dintre cei mai buni solisti vocali ai momentului, Myles Kennedy, iar baietii de la The Conspirators vor intregi o formula de mare succes, care va lasa in inimile spectatorilor un show memorabil.
 
Asadar, Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators, live la Sala Palatului, este un eveniment unic ce nu trebuie ratat. Biletele ramase sunt disponibile la preurile de 260, 220, 160 si 100 de lei, prin reeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, la casa de bilete a Salii Palatului si online, pe www.eventim.ro.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*