Cearta in Led Zeppelin: Robert Plant il ironizeaza pe Jimmy Page

237 vizualizări

Nimic nu este mai contraproductiv pentru o trupa decat ca liderii acesteia sa nu se inteleaga nicicum.

Din pacate, este cazul formatiei LED ZEPPELIN, ai carei Robert Plant (voce) si Jimmy Page (chitara) nu se pun deloc de acord cu privire la evolutia legendarului grup.

Este stiut faptul ca Jimmy Page isi doreste o reuniune si cateva show-uri live care sa marcheze ocazia deosebita, pe cand Robert Plant nu face altceva decat sa stinga „focul” entuziasmului unificator al lui Page.

„M-am saturat de amanarile constante ale lui Robert! Sunt sigur ca fanii ai primi cu bratele deschise initiativa de a ne reuni. In afara de Robert, cu totii din trupa ne-am dori noi concerte. Nu face altceva decat se se joace cu noi si sunt satul, ca sa fiu sincer. Nu sunt solist asa ca nu am ce sa fac in privinta asta”, a declarat Page pentru BBC, ajuns la capatul rabdarii.

Robert Plant a profitat de dreptul la replica si a facut propriile comentarii, pentru publicatia The National.

„Cred ca [Jimmy Page] trebuie sa traga un pui de somn si sa regandeasca treaba. Avem o poveste exceptionala impreuna dar, ca in orice fratie, exista momente cand nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Ce sa facem! Asta este viata!”, a explicat Plant.

Asadar, nu prea exista sanse sa vedem o noua prestatie live Led Zeppelin in formula „de aur”, iar o „reuniune” fara Plant nu prea ar fi o „reuniune” in adevaratul sens al cuvantului.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*