Chitaristul MÖTLEY CRÜE, Mick Mars, se retrage din turnee

Mick Mars- MÖTLEY CRÜE
Mick Mars- MÖTLEY CRÜE

Potrivit Variety, chitaristul MÖTLEY CRÜE, Mick Mars nu va mai face turnee cu trupa, deși va continua ca membru.

O declarație a reprezentantului lui Mick arată după cum urmează: „Mick Mars, co-fondatorul și chitaristul principal al trupei heavy metal MÖTLEY CRÜE în ultimii 41 de ani, a anunțat astăzi că, din cauza luptei dureroase cu spondilita anchilozantă (A.S.), el nu va mai putea face turnee cu trupa. Mick va continua ca membru al trupei, dar nu mai poate face față rigorilor drumului. A.S. este o boală degenerativă extrem de dureroasă și paralizantă, care afectează coloana vertebrală.”

Nu a fost încă numit un chitarist care să-l înlocuiască, deși se zvonește că John 5 va ocupa locul lui Mars.

În 2013, vocalistul Vince Neil a spus că lupta continuă a lui Mars cu spondilita anchilozantă, o formă dureroasă de artrită cronică care provoacă fuziunea vertebrelor coloanei vertebrale, precum și dorința trupei de a „ieși în vârf” au fost motivele principale. pentru decizia trupei de a renunța după 2015. „Este timpul”, a spus Neil în urmă cu aproape un deceniu. „Sănătatea lui Mick nu este atât de bună, iar turneele sunt dure pentru el. Sunt sigur că peste cinci, 10 ani, probabil că vom face din nou ceva împreună, dar nu va fi cum și-au luat KISS rămas bun prin multiple turnee de rămas bun. Nu vom fi așa.”

Toboșarul MÖTLEY CRÜE, Tommy Lee a confirmat comentariile lui Vince la acea vreme, spunându-i producătorului și interpretului canadian de progressive- house Deadmau5: „Chitaristul nostru, Mick, are o boală a coloanei vertebrale care îi contopește încet vertebrele. Este unul dintre acele lucruri care sunt tratabile, dar nu vindecabile. Așa că starea lui se înrăutățește treptat și este dureros pentru el, așa că nu vrea să mai plece în turneu. Nu pot spune că îi găsesc vreo vină… Ultimul lucru pe care vrem să-l facem este să funcționăm în doi cilindri, cu un tip angajat să cânte la chitară; asta ar fi o nenorocire. Așa că vrem să ieșim din scena în varianta originală și să terminăm așa.”

Cu toate acestea, într-un tweet din octombrie 2013, Mars a pictat o imagine diferită, susținând că starea sa medicală nu i-a afectat niciodată interpretarea. „Încă o dată, orice zvon cu privire la un turneu de rămas bun din cauza sănătății mele precare este BE”, a scris el. „Mă descurc bine, AS-ul meu nu m-a împiedicat niciodată să fac turnee”. El a adăugat: „Vă mulțumesc tuturor că știți adevărul… Când termin turneul, veți auzi vești de la mine”.

Mars, în vârstă de 71 de ani, s-a luptat cu spondilita anchilozantă încă de la sfârșitul adolescenței și a vorbit despre primele sale experiențe cu aceasta în biografia CRÜE din 2001, The Dirt.

Săptămâna trecută, s-a anunțat că MÖTLEY CRÜE și DEF LEPPARD vor porni într-un turneu mondial în 2023, ca și coheadlineri ai The World Tour, produs de Live Nation. Turneul va începe pe 18 februarie 2023 la Foro Sol din Mexico City și va include opriri în America Latină înainte de a se îndrepta către Europa în mai 2023.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*