Concert Grimus in Club Control din Bucuresti

349 vizualizări
GRIMUS revine in Bucuresti pe 22 noiembrie, dand astfel startul concertelor din acest sezon. Publicul bucurestean va avea ocazia sa ii vada live pe clujeni in Club Control, incepand cu ora 21:00.
 
Trupa promoveaza cel mai recent single si videoclip – High, ce o are in rolul principal pe Laura Cosoi, acesta reprezentand o avanpremiera pentru cel de-al treilea album, EMERGENCE, ce va fi lansat in februarie 2014.
Grimus este trupa romaneasca cu cele mai multe prezente la festivaluri internationale in ultimii doi ani. Dupa ce in vara lui 2012 au bifat aparitii la Sziget Festival (Ungaria), EXIT Festival (Serbia), Rock for People (Cehia) si B’estfest, 2013 a debutat pentru clujeni cu o prestatie la Eurosonic (cel mai mare festival de show case din Europa) si a continuat cu Arezzo Wave Festival (Italia) si Waves Vienna Festival (Austria).
Grimus a confirmat de-a lungul timpului si gratie prestatiilor live impecabile, fiind alesi sa deschida concerte pentru artisti ca Red Hot Chili Peppers, Hurts, Placebo sau Roxette.
 

Videoclip High:
Grimus Facebook: https://www.facebook.com/grimusworld

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*