Cristi Dumitrescu (Domination) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) vor urca pe scena Drum Stage la Maximum Rock Festival

Cristi Dumitrescu (Domination, Voodoo) si Teodor Ciobanu (Electric Fence) se vor intalni pe scena Drum Stage pentru un drum battle exploziv. Ei sunt doar doi dintre tobosarii invitati sa ia parte la evenimentul Drum Stage, organizat de NoCity Studio in cadrul Maximum Rock Festival, ce va avea loc pe 24-25 octombrie la Turbohalle, Bucuresti.

Cristi Dumitrescu, un tobosar recunoscut pentru stilul sau dinamic, este membru al formatiilor Voodoo si Domination, trupa tribute Pantera. Cristi se afla in spatele proiectului inedit Drumtallica, un concert de drum coveruri ale celor mai cunoacute piese Metallica, trupa sa de suflet.

Teodor Ciobanu a activat sau activeaza in trupele Arkham, Proof, Wilder, Fine Gentlemen si Electric Fence. El canta la tobe de 7 ani si in prezent lucreaza la albumul de debut al Electric Fence.

DrumStage este un eveniment dedicat tobosarilor din Romania, organizat de NoCity Studio in cadrul Maximum Rock Festival. Aflat la a doua editie, Drum Stage va avea anul acesta un format dinamic, tobosarii invitati luand parte la drum battle-uri, recitaluri, solouri de tobe si discutii despre gear.

Evenimentul din acest an ii este dedicat lui Rares Bratu, tobosarul trupei Wilder, in cadrul evenimentului urmand a se dona un set de tobe achizitionat din fondurile stranse in cadrul celor doua concerte Requiem for a drummer’s dream din aceasta primavara.  Prima editie a Drum Stage a avut loc in cadrul festivalului MaximumRock 2013, fiind organizata de NoCity Studio in colaborare cu ToofTaff.

Au participat tobosarii Marian Mihaila (White Walls), Cristi Dumitrescu (Voodoo, Domination), Teodor Ciobanu (Wilder, Electric Fence), Adi Tetrade (Jukebox), Nunu Racris (Hara), Raluca Pascaru (Changing Skins), Bogdan Pop si Nina Neagu. Fiind placuti impresionati de concept, in a doua seara a festivalului Joris Nijenhuis (Atrocity) si Dan Mullins (My Dying Bride) au urcat pe scena Drum Stage dupa concertele trupelor lor.

Mai multe detalii despre Drum Stage

Requiem for a drummer’s dream are menirea de a duce mai departe pasiunea pentru tobe a lui Rares, plecat dintre noi la numai 18 ani. Printr-o serie de concerte caritabile se vor strange bani pentru a achizitiona instrumente muzicale ce vor fi donate unor tineri muzicieni fara posibilitati materiale.

Mai multe detalii despre „Requiem For a Drummer’s Dream”

In momentul de fata, programul Maximum Rock Festival arata in urmatorul fel:

24.10.2014

18:00 – Open Doors
18:30 – Prima formatie
01:00 – End of show

Ordinea trupelor:

Neutron
I’m The Trip
Krepuskul
Threshold
Tristania
Evergrey

25.10.2014

17:00 – Open Doors
17:45 – Prima formatie
01:00 – End of Show

Ordinea trupelor:

Open Mind
Code Red
Noctiferia
Elvenking
Unleashed
Dark Tranquillity
Afis Maximum Rock Festival 2014 8
Ca si anul trecut, editia aceasta a festivalului va fi filmata si se va realiza un DVD special. DVD-ul „Maximum Rock Festival 2013” a fost creat cu ajutorul ODS si Dream Team Video. Echipa este formata din Razvan Alexandru, Miluta Flueras, Claudiu Petre, Adrian Rolland, Andy Lupescu, Podgornai Razvan. Mai jos puteti urmari prima zi a editiei din 2013 a Maximum Rock Festival.

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I’m The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.


Programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I’m The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Code Red, Open Mind

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) – Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro) – Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro Disponibile!
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei Disponibile!
Abonament special (125 lei / 28,5 euro – in limita stocului disponibil) Sold Out!

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 2 days

Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 1 day
Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*