Dan Amariei (OCS) ofera un spoiler in exclusivitate pentru MRM. Afla despre ce e vorba

Anumite formatii au darul de a te face sa te simti acasa – acasa in cultura si in tara ta, acasa in mica ta lume muzicala in care nu poate sa patrunda nicio nota straina neplacuta si tulburatoare. O asemenea formatie este OCS – Omul cu Sobolani. 

De cate ori ne deschidem urechile la undele sonice armonioase produse de OCS, ne amintim de inceputurile rockului alternativ in Romania si ne bucuram ca, 16 ani mai tarziu, inca ne putem bucura de o trupa care a oferit – si ofera – noi perspective scenei romanesti, facandu-ne sa ne simtim bine in propria piele fara sa fim nevoiti sa cautam la altii ceea ce exista si la noi.

Flash-forward in 2013, cand trupetii sunt mai ocupati ca niciodata cu munca la noul material discografic, intitulat chiar „Marea Cautare”, care va fi lansat in toamna acestui an. Pana atunci, fanii se pot delecta cu un nou videoclip, „Cauta”, rezultat din colaborarea dintre vocalistul Dan Amariei si Dragos Ometita, art-directorul oficial al formatiei.

Despre clip, dar si despre felul in care va arata anul 2013 pentru OCS, am stat de vorba cu Dan, care a oferit un interviu in exclusivitate pentru Maximum Rock Magazin. Mai mult, el a facut si o marturisire in premiera, oferindu-ne un mega-spoiler. Afla despre ce este vorba citind interviul de AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*