Dark Tranquillity pregătesc un nou album. Află când va fi lansat!

413 vizualizări

Cunoscuta formație suedeză DARK TRANQUILLITY se află din nou în studiourile de înregistrări, unde pregătesc un nou album intitulat „Atoma”, primul după ce chitaristul Martin Henriksson a părăsit trupa. Lansarea albumului va avea loc toamna aceasta, pe 4 noiembrie 2016, fiind produs de casa de discuri Century Media Records.

„Așa este! Albumul este mai mult de jumătate gata și se conturează a fi un lucru divers și provocator în care vor fuziona mai multe aspecte diferite ale muzicii Dark Tranquillity. E greu de spus mai multe cât timp suntem încă în proces de creație, dar suntem foarte entuziasmați de material și abia așteptăm să îl împărtășim cu voi cât de curând.”, au declarat membrii trupei.

Albumul „Atoma” este înregistrat la Rogue Music în Gothenburg în studioul deținut de către Martin Brändström, unul dintre membrii trupei Dark Trankuillity și va fi mixat de către David Castillo, care a mai lucrat cu trupe precum KATATONIA, OPETH și CANDLEMASS. Promovarea acestuia va începe cu un concert în America de Nord, unde vor cânta alături de SWALLOW THE SUN, ENFORCER și STARKILL, un turneu european fiind programat abia în 2017.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*