Delain dezvăluie primele detalii despre noul album

469 vizualizări

Au trecut mai bine de 10 ani de când trupa olandeză de symphonic metal Delain își încântă fanii din toată lumea cu piesele compuse în stilul lor caracteristic, catchy și melodic. Cele 5 albume de studio pe care le-au lansat includ colaborări cu nume mari ale scenei metal, precum Sharon Den Adel (Within Temptation), Marco Hietala (Nightwish), Alissa White-Gluz (Arch Enemy) sau Burton C. Bell (Fear Factory). Au luat lumea la pas alături de Nightwish, Sabaton și Within Temptation și s-au remarcat prin prestațiile live extraordinare din cadrul unora din cele mai mari festivaluri de metal (Wacken, Graspop, Download, Fortarock). Cei șase și-au creat nișa lor și și-au creat o comunitate de fani foarte puternică încă de la primele lor apariții.

În momentul de față, olandezii lucrează la o continuare pentru albumul „Moonbathers”, care a rupt topurile muzicale. Noul material urmează să apară în 2019. Între înregistrările pentru primul lor DVD live- „A Decade Of Delain – Live At Paradiso”, apărut în luna octombrie a acestui an, și efortul activ care i-a purtat în rândurile celor mai productive trupe, cei de la Delain se pregătesc să încheie lucrul la un nou material. Trupa a declarat:

„Când am început să lucrăm la acest album, aveam în gând să lansăm un simplu EP cu câteva piese, dar cu timpul a devenit din ce în ce mai amplu, ceea ce suntem convinși că le va conveni de minune fanilor! Tot acest conținut extins ne-a obligat să mai întârziem puțin cu lansarea, dar avem încredere că toată această așteptare va merita! Tot materialul pe care l-am strâns face ca denumirea de EP să nu se mai potrivească la fel de bine. Vom reveni în curând cu detalii despre conținutul albumului și despre data lansării. Momentan, am ajuns la partea de mixaj, deci nu va mai fura foarte mult. Pentru cei mai nerăbdători dintre voi, vom cânta câteva din melodiile noi în cadrul concertelor de pe 11 și 12 octombrie in Cologne și Haarlem!”

 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*