Diamonds Are Forever sustine un concert aniversar pe 13 decembrie 2014

Unii dintre noi cand aud de luna Decembrie se gandesc la luna cadourilor, sarbatori, Mos Craciun si altele de acest fel. Cand vine vorba de formatia Diamonds Are Forever situatia este cu totul alta, deoarece ei is serbeaza momentul aparitiei lor 15 Decembrie 2011.

Deja devenind o traditie sa ii vedem intr-un concert aniversar in orasul lor „natal” – Cluj-Napoca – anul acesta aveti ocazia sa ii vedeti live, pe 13 Decembrie, in Flying-Circus.

Concertul acesta, sub egida sintagmei „Three down, an eternity to go…”, reprezinta in fapt legatura bidirectionala dintre Diamonds Are Forever si fanii lor, pentru ca acesti trei ani care i-au petrecut alaturi, au adus satisfactii de ambele parti si asta se pare ca este doar inceputul. Cel putin ei asta ne dau se inteles.

Alaturi de acestia for canta prietenii lor bulgari, Last Hope, dar si colegii lor de breasla: Scars of a story. Last Hope, daca sunteti un fan a curentului hardcore, nu aveti voie sa nu o cunoasteti. Trupa din Sofia vine pe scena clujeana cu o experienta de aproape 20 de ani si o discografie pe cinste, alaturi de calibrul celorlalte trupe va spunem ca se anunta o petrecere pe cinste!

Concertul va avea loc in Cluj-Napoca (Flying Circus), Sambata 13 Decembrie incepand cu ora 21:30 (Fix – dupa cum se anunta). pentru mai multe informatii vizitati pagina de Facebook a evenimentului sau pe cele ale trupelor:

Facebook Event

Facebook Trupa

www.fb.com/lasthopehardcore

www.fb.com/scarsofastory

Anul treacut au primit un tort, cine stie ce ii asteapta de data aceasta

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*