Dirty Shirt: colaborare cu Benji de la Skindred și campanie de crowdfunding

Dirty Shirt

În ciuda loviturii grele pe care pandemia a dat-o industriei muzicale, formația Dirty Shirt a încercat să se mențină activă și să păstreze legătura cu fanii, chiar și în lipsa concertelor.

Odată cu venirea toamnei, băieții au continuat să muncească asiduu compunând piese noi pentru un viitor album, planificat să iasă în anul 2021.

Materialul conține niște colaborări explozive cu nume solide ale scenei metal internaționale. Benji, de la Skindred, a acceptat să lucreze la un cântec alături de Dirty Shirt! În plus, îi vom regăsi pe material pe Caliu de la Taraf de Caliu, și pe Paul Ilea, de la Sensor.

Pentru ca trupa să își poată duce demersurile ambițioase până la capăt, are nevoie de ajutorul celor care o iubesc.

Din cauza lipsei concertelor, Dirty Shirt trece printr-un moment delicat din punct de vedere financiar și apelează la fani, print-o campanie de crowdfunding a noilor proiecte, prin platforma Sprijina.ro.

Sprijiniți trupa AICI: https://www.sprijina.ro/cauze/dirty-shirt

Iată ce spune Mihai Tivadar, liderul grupului:

În condițiile în care am întrerupt total concertele, în ciuda suportului vostru prin Patreon și comenzi online, activitatea continuă din acest an, precum și costurile curente (abonamente site-uri și softuri de producție audio și video), au consumat aproape toate fondurile trupei și, în prezent, ne aflăm într-o situație financiară destul de delicată. Astfel, facem apel la ajutorul vostru pentru a putea continua realizarea proiectului Dirty Shirt’s Pandemic Special, în condiții tehnice și logistice minime:

– lansarea unui album nou în toamna lui 2021, ce va conține piese noi, dar și pe cele lansate anul acesta
– realizarea a cel puțin două videoclipuri
– difuzarea unui nou webshow anul viitor
– producția audio și video a concertului aniversar de la Arenele Romane
– realizarea documentarului Dirty Shirt – 25 de ani.

În schimbul susținerii oferite de fani, aceștia vor primi diverse recompense din partea formației, cum ar fi albume, merch și goodies. Suma-țintă a Dirty Shirt este 10.000 de lei, adică în jur de 2000 de euro și, deși nu are cum să acopere toate costurile, reprezintă un sprijin mai mult decât util pentru trupă.

Bineînțeles, Dirty Shirt și-ar dori să reușească să strângă mai multe fonduri, așa că nu vă sfiiți să dăruiți în plus! Orice creștere a bugetului se traduce într-o îmbunătățirea a calității proiectului și într-o putere mai mare de promovare a acestuia.

Recompense, cu costuri de livrare incluse, pentru fanii care sprijină trupa:

Album digital: 50 lei
Album CD + goodies: 100 lei
Tricou + goodies: 125 lei
Vinil + goodies: 175 lei
Tricou + CD + goodies: 200 lei
Tricou + Vinil + goodies: 250 lei
Tricou + CD + Vinil + goodies: 300 lei

Reamintim că trupa a lansat în primăvară un webshow, intitulat #Stayathome with Dirty Shirt, care a avut foarte mare succes printre admiratorii grupului.

În luna iulie, formația a participat la festivalul online European Metal Festival Alliance 2020, ca reprezentantă a ARTmania.

Apoi, în septembrie, trupa a izbutit totuși să organizeze un spectacol excepțional în București – Dirty Shirt: 25 de ani – pentru a aniversa „nunta de argint” a Dirty Shirt, împlinirea a 25 de ani de activitate.

Dirty Shirt pe Facebook
Dirty Shirt pe Youtube
Dirty Shirt pe Patreon


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*