Dirty Shirt, E-an-na, MindCage Escape și Etheric / 26.11, club Fabrica

894 vizualizări

Sâmbătă seara, clubul Fabrica din București a fost luat cu asalt de muzica maramureșenilor de la DIRTY SHIRT, care s-au întors în București pentru un concert special de promovare a ultimului lor album, „Dirtylicious”.

E-An-Na, MINDCAGE ESCPE și ETHERIC sunt invitații care au urcat pe scenă în deschiderea mult așteptatului concert al iubitei trupe maramureșene și au încălzit atmosfera pentru cei veniți să petreacă pe „acorduri” metaliste.

Cu un public pe măsură și un program respectat de fiecare formație în parte, o sâmbătă seara „obișnuită” s-a transformat imediat într-o noapte de neuitat pentru toți cei prezenți la acest eveniment.

Prima trupă care a dat startul serii a fost formația bucureșteană ETHERIC, o surpriză de-a dreptul plăcută atât pentru organizatori, cât și pentru publicul abia sosit. Deși abia formată în vara acestui an, formația pare că „știe ce face” și promite o evoluție spectaculoasă de acum încolo.

Odată urcați pe scenă, cei de la MINDCAGE ESCAPE au reușit imediat să transmită publicului prezent starea de bine prin forța melodiilor cântate, asta văzându-se mai ales din partea fanilor din primele rânduri care au headbang-uit pe muzica lor.

Una din surprizele plăcute ale serii a constat în revenirea sibienilor de la E-An-Na pe aceeași scenă unde în urmă cu o săptămână lansau noul lor EP „Jiana” în fața publicului bucureștean. Ca și data trecută, publicul a fost de-a dreptul încântat de prestația acestora, a cântat și dansat pe cunoscutele melodii, energia transmisă simținudu-se de-a dreptul excepțional.

Și iată că pe scenă apărut în sfârșit și DIRTY SHIRT, cea mai îndrăgită trupă a serii. Concertul a fost SOLD OUT, iar oamenii s-au arătat de-a dreptul încântați să petreacă o seară specială alături de îndrăgiții maramureșeni.

Atmosfera a fost de-a dreptul fantastică, oamenii au cântat alături de trupă versurile celor mai cunoscute melodii, creându-se astfel o legătură uimitoare între public și trupă, lucru văzut în energia care a predominat pe tot parcursul prestației.

Cu siguranță acesta a fost unul dintre cele mai dragi concerte ale trupei, membrii declarând că această reprezentație de la București a intrat cu siguranță în top 3 al concertelor lor de suflet și abia așteaptă se să întoarcă în capitală anul viitor.

Și pentru că au promis un spectacol plin de și mai multe surprize anul viitor, aceștia au pornit și o campanie de crowdfunding, unde fanii doritori să susțină turneul național FOLKCORE DETOUR  pot ajuta trupa aici: http://maximumrock.ro/dirty-shirt-face-apel-la-fani-pentru-sustinerea-turneului-folkcore-detour/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*