Dirty Shirt, headliner la Festivalul Medieval Aeternus Maramorosiensis

533 vizualizări

Sfarsitul acesta de saptamana le prezinta celor pasionati de spectacole medievale un eveniment deseobit, care se desfasoara la Sighetu Marmatiei. Este vorba despre Festivalul Medieval Aeternus Maramorosiensis – Eternul Maramures (21 – 23 august 2015).

Expozitii, concerte de muzica medievala, trupe de reconstituire istorica, toate acestea si multe altele vor purta in timp orasul Sighetu Marmatiei, intr-o epoca demult apusa, al carei farmec mai dainuie inca si in ziua de astazi.

Si pentru ca niciun festival nu este complet fara prestatiile unor formatii autohtone apreciate, la eveniment vor lua parte, in calitate de headlineri in ziua de 21 august 2015, si maramuresenii de la DIRTY SHIRT, cei mai buni avocati muzicali ai acestei regiuni, indiferent de contextul istoric.

Pe langa Dirty Shirt, se vor auzi live si Wild Angel, Pinholes, Celalalte Cuvinte, Lupus Dacus, Ska-nk, Hybrid Symphony, Blazzaj, Partizan, The Remakers, The Kryptonite Sparks, Grimus si Vita de Vie.

Dirty Shirt le-a mai pregatit fanilor o surpriza, care va fi dezvaluita in curand!

Poster Festivalul Medieval Eternul Maramoures


Anul 2015 a fost unul foarte bogat pentru trupa de Crossover Folklore Metal. Nu numai ca aceasta a lansat un nou album, cel de-al treilea din cariera, „Dirtylicious”, aparut in data de 26 aprilie 2015, care s-a bucurat de recenzii exclusiv pozitive, atat la nivel local cat si international, dar a devenit endorser oficial Washburn si Randall.

Mai mult, turneul national al formatiei, „Dirtylicious Tour”, care i-a dus pe trupeti in 9 dintre cele mai mari orase din Romania, a fost sustinut de Wacken Foundation (Dirty Shirt este prima si singura trupa din Romania care s-a bucurat de acest sprijin), fapt ce le-a permis artistilor o productie exceptionala, care a fost laudata de autorii cronicilor de evenimente, si nu numai.

Planurile de viitor ale trupei sunt numeroase si includ un turneu international, despre care va vom oferi detalii pe masura ce acestea apar.

Cel mai recent videoclip al trupei a fost realizat pentru melodia „My Art”. Videoclipul contine imagini inedite din turneul „Dirtylicious Tour”.

Urmareste „My Art” mai jos!

Noul album, „Dirtylicious”,
poate fi comandat de la acest LINK, unde fanii pot sa și asculte integral albumul. Mai mult, „Dirtylicious” poate fi achiziționat și la concerte, prin poștă (45 de lei + taxe, prin mail cu datele personale la adresa info@dirty-shirt.com) sau de la sediul Promusic Events și Maximum Rock din București, strada Traian Demetrescu 9, sector 3.

Tracklist „Dirtylicious”

Ciocârlia
Moneyocracy
Mental Csárdás
Maramu’
Balkanique
Dulce-i vinu’
Cobzar
Hoţii
Dirtylicious
My Art
Căluşarii

Dirty Shirt
a castigat premiul pentru „Best Rock Ambassador” la Metalhead Awards 2014 si „Best Metal Band” la Maximum Rock Awards 2014, prin votul publicului.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*