Disturbed lucrează la un material cu piese acustice

Asta da veste! Toată lumea îi știe pe băieții de la DISTURBED și stilul lor dur. Dar iată că ideea unui album acustic nu le sună rău deloc. De fapt, ei chiar plănuiau de mai mult timp să facă asta, iar acum deja lucrează la un EP ce va conține doar piese în care nu vom auzi niciun instrument electric.

Dacă vă e greu să vă imaginați cum s-ar auzi Disturbed cântând „moale”, gândiți-vă la „The sound of silence”, coverul făcut de ei după Simon & Garfunkel. Care, deși deloc caracteristic, sună foarte bine.

David Draiman nu a precizat dacă acest proiect va conține piese vechi ce vor fi reorchestrate sau dacă vor compune piese noi special pentru acest material unplugged.

Pe lângă EP-ul acustic, trupa americană mai plănuiește și al șaptelea album full-length în stilul care i-a consacrat, la care vor începe să lucreze de anul viitor. Băieții speră ca el să fie gata la finalul lui 2018 sau în 2019, cel târziu.

Dar până atunci, vom fi cu ochii pe cel acustic, care chiar a reușit să stârnească interes și curiozitate în rândul ascultătorilor de Disturbed.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*