Etheric va cânta în deschiderea concertului Dirty Shirt din club Fabrica (26 noiembrie)

DIRTY SHIRT se întoarce în București sâmbătă,  26 noiembrie, pentru a susține un concert special pentru promovarea ultimului lor album, „Dirtylicious”, care va avea loc în club Fabrica.

Și pentru că trupa maramureșeană dorește să susțină scena underground-ului românesc, a doua trupă invitată să cânte în deschidere, alături de MINDCAGE ESCAPE, este ETHERIC.

ETHERIC este o trupă care s-a format în vara lui 2016 și care abordează ca stil muzica melodic metal cu influențe de progressive metal. Trupa este în plin proces de compoziție pentru albumul de debut, care se dorește a fi lansat in toamna anului 2017. Componența trupei Etheric este urmatoarea :

Corina – Lead vocals (ex-InBound, ex-Abigail);
Marian Alecu – Guitars;
Adrian Şerb – Bass (ex-Rising Feud);
Ana Pantilie – Keyboards (ex- Lirika);
Victor Vrabete – Drums (actual Secret Society);

Primul single, “Losing Control”, a apărut pe data de 19 Septembrie 2016 și a fost lansat pe canalul de youtube al trupei și pe pagina de Facebook și poate fi ascultat aici:

Cealaltă trupă invitată să cânte în deschidere este formația bucureșteană MINDCAGE ESCAPE.

Biletele la concert se găsesc în număr limitat de 300 de bucăți și pot fi achiziționate online exclusiv pe http://www.ambilet.ro/ la prețul de 35 lei (SOLD OUT), 45 lei și 55 lei în ziua concertului.
Event: Dirty Shirt – Dirtylicious 2016 Tour.(Club Fabrica, Bucuresti)

afis-dirty-shirt-invitati


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*