Exodus infirma zvonurile despre plecarea lui Gary Holt

Recent, au aparut numeroase speculatii privind viitorul chitaristului Gary Holt (foto)in formatia sa EXODUS. Acestea au aparut dupa ce organizatorii festivalului Maryland Deathfest au emis un comunicat in care se mentioneaza faptul ca trupa Exodus a renuntat sa mai participe.

„Din cauza unei varietati de probleme personale ale unui membru, formatia Exodus nu va mai canta la MDF XI. Trupa Sacred Reich a confirmat ca va umple locul vacant”, au declarat organizatorii Maryland Deathfest.

Exodus s-au simtit nevoiti sa raspunda acestor zvonuri aparute si au declarat urmatoarele: „Am observat in ultimul timp un vartej de speculatii, teorii consprationale, si comentarii rauvoitoare in ceea ce priveste viitorul lui Gary Holt in Exodus.”

„Motivul pentru care am anulat prezenta noastra la editia din acest an de la Maryland Death Fest este angajamentul lui Gary fata de tatal sau bolnav. De fapt, cu cateva zile inainte de startul Metal Alliance Tour, am inceput sa cautam pe cineva care sa il inlocuiasca pe Gary. Totul a mers bine intr-un final, tatal sau a reusit sa isi revina, dar in continuare va fi monitorizat”.

„A fost desigur o problema personala si privata pe care nu am dorit sa o impartasim publicului, dar se pare care ca acel comunicat a celor de la MDF impreuna cu interviul lui Gary in ceea ce priveste refuzul sau de a pleca din Exodus au fost niste coincidente aleatorii si ne-am simtit obligati sa informam publicul. Exodus nu se destrama!”.

 
(Stire postata de Pruna Andrei)

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*