Fleshgod Apocalypse va transmite un concert online

Maeștrii italieni ai metalului simfonic Fleshgod Apocalypse se vor reuni în mijlocul nebuniei pandemice pentru a susține un concert . Evenimentul va fi transmis online, de la Bloom Studio din Roma, Italia, pe 1 august, începând cu ora 21:00 CEST / 3: 00PM ET / 12: 00 PM PT.
Biletele sunt disponibile acum la https://hardimpactmusicinc.ticketspice.com/fleshgod-apocalypse-live-at-bloom-studio- .

Francesco Paoli (voce) a ținut să precizeze:
„După cum știți cu toții, datorită situației actuale, toate spectacolele și turneele noastre au fost amânate pentru anul viitor. Așa că am decis să realizăm un concert exclusiv LIVE STREAMING la prestigiosul Bloom Studio de aici din Roma.
Concertele live reprezintă însăși esența a ceea ce suntem ca și muzicieni. Asta ne lipsește cel mai mult în aceste momente. Aceasta va fi o oportunitate uimitoare de a ne conecta alături de toți fanii noștri care așteaptă să ajungem la ei, în cel mai sigur mod posibil. Ne vedem pe 1 august! „

Vă reamintim că turneul programat de Fleshgod Apocalypse alături de ExDeo, programat inițial pentru sfarșitul anului 2020 a fost reprogramat pentru 2021, iar concertele din România vor avea loc după următorul program:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*