Formatia Krepuskul reprezinta Romania pe compilatia „Global Domination Vol I”

470 vizualizări

No Remorse Records impreuna cu webzine-ul Global Metal Apocalypse (Marea Britanie) au lansat in urma cu cateva zile compilatia Global Domination Vol.1, disc ce contine 129 trupe (fiecare participand cu cate o piesa proprie) reprezentand 129 de tari sau regiuni diferite.

Proiectul a insemnat o munca titanica, cei implicati au muncit timp de mai bine de 2 luni zi si noapte, pentru a aduce in lumina atat trupe din zone cu traditie in metal, cum ar fi tarile din Europa sau America de Nord, precum si scene metal total necunoscute noua pana acum, ca de exemplu Polinezia Franceza, Afganistan sau Papua / Noua Guinee

Compilatia poate fi ascultata sau achizitionata la aceasta adresa:

Romania a fost reprezentata de catre Krepuskul, care au participat cu cel mai recent single, Psychotherapy. Piesa va face parte din urmatorul album, iar pentru promovarea acestui single, Krepuskul au sustinut 2 turnee in 2013, unul in Romania si vestul Europei, iar celalalt in spatiul din fosta URSS (Moldova, Ucraina, Rusia si Belarus).

Videoclipul piesei Psychotherapy a fost regizat si editat de Costin Chioreanu si poate fi urmarit mai jos:

Reamintim ca formatia KREPUSKUL va canta in deschiderea concertului ARCH ENEMY de la Bucuresti, de pe data de 23 mai 2014.

Afis-Arch-Enemy-web 6

Afla tot ce trebuie sa stii despre bilete:

78 lei
– 100 bucati (plata doar prin card sau direct la sediul firmei)

Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei pentru biletele achizitionate pana la data de 21 aprilie 2014
95 lei in perioada 22 aprilie-22 mai 2014

110 lei
pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.

Pagina evenimentului:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*