Francesco Paoli (Fleshgod Apocalypse) vorbește despre coperta noului album „Veleno” – video

347 vizualizări

În 2019 revin cu material nou și italienii de la Fleshgod Apocalypse. Al cincilea album de studio, „Veleno”, se lansează pe 24 mai via Nuclear Blast Records. În al doilea trailer lansat pentru promovarea albumului, Francesco Paoli vorbește despre coperta albumului și intenția de a lucra cu Travis Smith (Avenged Sevenfold, Opeth, Katatonia).

După trei ani de la ultimul album, „King” (2016), Fleshgod Apocalypse aduc publicului un album otrăvitor – de unde și denumirea de „Veleno”, care în italiană înseamnă „venin”. Mixat și masterizat de Jacob Hansen (Volbeat, The Black Dahlia Murder, Epica), întreaga producție a albumului a durat trei luni.

Partea de „metal” a pieselor a fost înregistrată la Bloom Recording Studio și Kick Studio în Roma, iar partea de orchestră în Perugia la Musica Teclas Studio.

Despre „Veleno”, Paoli spune: „Nu pot exprima în cuvinte cât de nerăbdători suntem și cât de mult am așteptat acest album. E rezultatul a trei ani de sudoare, emoții și provocări extreme. Ne-am dovedit a fi mai puternici ca niciodată, am făcut compromisuri. Pot să spun doar ca albumul e masiv, fiecare melodie e unică – e vie și respiră.”

01. Fury
02. Carnivorous Lamb
03. Sugar
04. The Praying Mantis’ Strategy
05. Monnalisa
06. Worship and Forget
07. Absinthe
08. Pissing On The Score
09. The Day We’ll Be Gone
10. Embrace The Oblivion
11. Veleno


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*