Matt Heafy de la Trivium distribuie Metality (The Vitality Anthem)

Matt Heafy- Trivium nov 2022
Matt Heafy- Trivium nov 2022

Solistul și chitaristul Trivium, Matthew K. Heafy (sub numele KIICHI CHAOS) și casa de discuri Nuclear Blast au făcut echipă cu organizația mondială de sporturi Team Vitality pentru lansarea Metality (The Vitality Anthem).

Creat de Heafy și mixat de producătorul Josh Wilbur, Metality (The Vitality Anthem) demonstrează asemănările tot mai mari dintre jocurile competitive și muzică. Metality (The Vitality Anthem) este primul proiect din colaborarea pe termen lung între Team Vitality și Nuclear Blast.

Heafy a produs o melodie care a reușit să surprindă puterea sporturilor, pe fundalul perfect de heavy metal. Metality (The Vitality Anthem) își propune să fie un pilon principal pentru Team Vitality, piesa urmând a fi folosită în timpul evenimentelor și competițiilor.

„Metalul și jocurile sunt două constante din viața mea la care țin și de care mă ocup”, afirmă Heafy. „Întotdeauna mi s-a părut că jocurile și metalul merg bine împreună… se potrivesc perfect.”

El continuă: „Vitality este o organizație al cărei fan sunt de multă vreme – îi iubesc jucătorii și simt că sunt unii dintre cei mai buni de pe planetă. Îmi place că au marca lor, Metality construită și în interiorul organizației!

„Când am fost abordat să creez piesa tematică pentru echipa lor CS:GO, am știut imediat cum trebuie să sune. A fost o experiență extraordinară să creez piesa pe care o aveam cumva în minte, de câte ori mă gândeam la Vitality și Metality.

„Sunt recunoscător pentru că mi s-a oferit ocazia să fac asta – parteneriatul dintre Vitality, Nuclear Blast, Kiichi Chaos va arăta lumii cât de avansați sunt cei de la Vitality. Aștept cu nerăbdare ceea ce ne rezervă viitorul.”

„Sunt încântată de această colaborare atât cu Matt Heafy, cât și cu Vitality”, spune șefa de marketing de la  Nuclear Blast, Tiffany Cantegrel. „Crearea mai multor sinergii între metal și gaming a fost pe radarul Nuclear Blast de ceva vreme și suntem mândri să facem o intrare uimitoare în spațiul esport alături de cei doi titani. Este un proiect construit de la zero în doar o lună, datorită pasiunii tuturor partenerilor implicați. Așteptați-vă să urmeze alte inițiative interesante!”

Cantegrel termină: „Ca fan metal, sunt uimită că această piesă nemaipomenită va fi imnul Vitality CS:GO. Sunt mândră să-l lansez împreună cu Nuclear Blast. Felicitari speciale lui Matt; talentul, entuziasmul și bunătatea lui sunt de neegalat.”

Team Vitality este mai mult decât o simplă organizație de sporturi, ci un brand ce marchează un stil de viață. Pentru campania Metality, Team Vitality a dorit să găsească un univers muzical care să se potrivească cu energia și stilul ecosistemului competitiv CS:GO. Condusă de Christophe Dureau, șeful de creație la Team Vitality, tema imnului heavy metal a luat naștere odată cu campania inspirată din turneele trupelor de metal. Folosește culori puternice, în contrast, negru și roșu plus instrumente muzicale specifice muzicii rock.

Ca parte a colaborării cu Nuclear Blast, Team Vitality va găzdui, de asemenea, activarea specială a Danish Metality, luni, 21 noiembrie. Trupa MØL va organiza un concert special pentru fanii danezi ai Team Vitality și pentru comunitatea mai largă de esports. „Team Vitality iși declară mândria de a colabora cu Matt Heafy și cu casa de discuri Nuclear Blast”, a spus Dureau. „Primul rezultat al acestui parteneriat este aducerea unuia dintre cei mai respectați lideri ai genului pentru a crea imnul pentru Team Vitality! Ca un entuziast al rock/metalului, am simțit imediat o conexiune cu Matt și Nuclear Blast, atât pe partea creativă, cât și pe cea umană. Ne place imnul, este atrăgător, greu și puternic, la fel ca echipa noastră CS:GO! Este uimitor că Metality și-a depășit frontierele esport ajungând in atenția festivalului Hellfest și a lui Matt Heafy.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*