Krypton & Dragoș Moldovan vor lansa un nou single cu videoclip

Krypton band
Krypton band

Trupa bucureșteană Krypton va lansa un nou single, cu videoclip, Iartă-mă, pe 4 noiembrie, 2022. Această piesă figurează pe recentul lor album, Vremuri Gri, lansat  în toamna acestui an, 2022.

Tot în toamna acestui an, trupa a început colaborarea cu Dragoș Moldovan, câștigător al concursului Vocea României 2019

În concursul Vocea României 2019, Dragoș Moldovan a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă chiar de la început.  După ce a întors „scaunele juraților”, fiecare antrenor a luptat pentru a-l avea în echipă. Dragoș Moldovan este rocker-ul  cu o incredibilă poveste de viață. După un accident rutier grav, în urma căruia a stat în comă două săptămâni, și-a revenit miraculos luând prin surprindere chiar și medicii. Cazurile similare au șanse de recuperare de aproximativ 10%, iar concurentul de la Vocea României, Dragoș Moldovan, a avut șansa să fie printre cei norocoși. O șansă pentru care spune că îi mulțumește lui Dumnezeu, simțindu-se acum ca renăscut. Probabil această șansă extraordinară s-a datorat, în mare măsură, mentalității sale de învingător. 

Piesa Iartă-mă este o baladă rock înregistrată de curând de către trupa Krypton. Single-ul reprezintă chiar o parte din trăirile și crezul fiecăruia dintre ei, adică de a câștiga toate pariurile, în momentele grele ale vieții, în aceste Vremuri Gri.

Textul și muzica îi aparțin lui Eugen Mihăescu, tot el fiind și producătorul acestei piese.
Trupa bucureșteană Krypton este alcătuită din leader-ul Eugen Mihăescu (chitară solo), Humberto Miquilena (chitară bas), Claudiu Macarie (tobe) și Dragoș Moldovan (voce)  

Cu patru decenii de existență și activitate în domeniul muzical, simpaticii bucureșteni au deja 11 albume în patrimoniul formației, precum și zeci de concerte, susținute atât în țară cât și peste hotare. 

Krypton
Krypton

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*