Urmărește un scurt interviu cu Dirty Shirt, realizat cu ocazia festivalului Maximum Rock, ediția 2013

Dirty Shirt

Urmărește mai jos un scurt interviu cu Dirty Shirt, realizat în cadrul Maximum Rock Festival, ediția 2013.

Între timp au trecut ceva ani, timp în care formația a lansat o serie de materiale oficiale: „Dirtylicious” (2015), „Folkcore Detour” (2018), un material live înregistrat cu ocazia turneului „FolkCore Detour”, alături de Ansamblul Folcloric Naționat Transilvania. Acest turneu s-a materializat și într-un prim DVD intitulat ”Folkcore Detour-Live at Arenele Romane Bucharest”.
Ultimul material oficial al formației a fost lansat în 2019 și se numește ”Letchology”.

Reamintim că în 2014 Dirty Shirt a câştigat concursul Wacken Metal Battle Romania (peste 70 de trupe înscrise din întreaga ţară), reprezentând astfel România la celebrul festival Wacken Open Air din Germania, unde a obţinut locul 2, o performanţă notabilă atât pentru trupă, cât şi pentru rock-ul românesc. La distanță de 5 ani formația este invitată să cânte în cadrul festivalului W.O.A. în fața unui public de peste 8000 de persoane.

Dacă este să vorbim despre concerte, putem spune că formația Dirty Shirt a fost cea mai activă trupă autohtonă, participând la nenumărate concerte în Franța, Belgia, Ungaria, Germania, UK, Austria, Olanda, Elveția, Lituania, Bulgaria, Polonia, și la alte evenimente de anvergură foarte importante din România și Europa.

După ce în 2020 foarte multe evenimente au fost anulat din cauza pandemiei de COVID19, Dirty Shirt a confirmat participarea la primele evenimente importante pentru 2021: Dong Open Air (Germania), Plane’r Fest (Franța), Reload Festival (Germania), Pol’and’Rock Festival (Polonia) și cu siguranță lista nu se va opri aici.

Dintre videoclipurile lansate în ultima perioadă amintim: „Maramu”, „Put It On”, „Geamparalele”, „Pălinca”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*