Fred Durst despre Limp Bizkit: „Nu suntem muzicieni sau compozitori incredibili, suntem entertaineri”

Limp Bizkit este una dintre cele mai celebre trupe de la finalul anilor ’90, fiind unul dintre numele reprezentative pentru genul „nu metal”. Deși formația nu a mai lansat un album din anul 2011, aceasta continuă să concerteze aproape în fiecare an și reușește să atragă, în continuare, un public fidel, datorită unui show plin de energie. 

Întrebat într-un interviu pentru cei de la KROQ’s Weenie Roast, înaintea unui concert susținut în California, dacă îi place să cânte în fiecare noapte pentru noi audiențe, Fred Durst, solistul Limp Bizkit a declarat: „Suntem într-un moment în care oamenii nu au experimentat niciodată spiritul live Limp Bizkit, datorită a ceea ce noi reprezentăm. Nu suntem muzicieni sau compozitori incredibili, suntem entertaineri. Oamenii reacționează organic la ceea ce se întâmplă.”

„Suntem norocoși că ne trezim și facem ceea ce facem și reușim să alimentăm oamenii care nu au mai experimentat aceste lucruri”, continuă Durst. „Este ciudat că nu ne-am așteptat la asta. Am făcut un efort și mi-am dat seama, acum mult timp, că nu e necesar să ne folosim prea mult de ceea ce avem, adică să mergem mereu în turnee sau să lansăm o grămadă de material. Sunt recunoscător în fiecare zi, iar această renaștere pentru Limp Bizkit este incredibilă, pentru că în fiecare noapte apar în fața noastră audiențe din ce în ce mai mari. Îmi place să întreb de pe scenă câți oameni vin pentru prima dată la un show de al nostru și foarte multă lume ridică mână. E foarte interesant”. Interviul integral poate fi citit AICI.

Urmează ca în această vară ca Limp Bizkit să concerteze pentru a doua oară în România. Mai exact, trupa este unul dintre headlinerii festivalului Electric Castle, care va avea loc între 17 și 21 iulie, la Castelul Bánffy din Bonțida. Din comunicatul organizatorilor, legat de trupă, aflăm următoarele:

Publicul Electric Castle are șansa să-l întâlnească pe Fred Durst, una dintre cele mai emblematice figuri rock ale momentului, odată cu confirmarea prezenței Limp Bizkit pe afișul viitoarei ediții Electric Castle, ce va avea loc între 17 și 21 iulie. Cele trei nominalizări la premiile Grammy sau cele peste 40 milioane de albume vândute sunt realizările remarcabile ale trupei, însă acestea spun prea puțin despre modul în care Limp Bizkit a influențat scena muzicală în ultimele două decenii. Adeptă a stilului Nu Metal, Limp Bizkit a fost printre primele trupe ce a reușit exemplar să combine două stiluri muzicale complet rupte până atunci, rock și rap. Zvonurile că trupa lucrează la un album nou sunt tot mai dese, în ultima perioadă, așa că publicul de la Electric Castle se poate aștepta la surprize mari pe lângă clasicele „Rollin’”, „Break Stuff” sau „My Generation”. 

Biletele pentru festival pot fi găsite și cumpărate, în continuare, de pe pagina electriccastle.ro.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*