Funk Rock Hotel 11/26.09.2014, Club Fratelli Studios, Bucuresti

277 vizualizări

Cea de-a 11-a editie a evenimentului „Funk Rock Hotel” a avut loc pe data de 26 septembrie 2014, in Club Fratelli Studios din Bucuresti.

Formatiile care au cantat in cadrul show-ului au fost ZOB, The Amsterdams, The Speakers, Les Elephants Bizarres si Robin and the Backstabbers.

Din fericire, seara ploioasa si rece de toamna nu a descurajat melomanii, care s-au prezentat in numar mare la spectacol, umpland locatia.

Prima trupa care a urcat pe scena a fost ZOB. Din start, avand cuvintele la el, solistul Vlad Gorneanu a intampinat publicul cu niste invective suficient de simpatice incat sa destinda atmosfera.

Jucand rolul de „ice-breaker”, ZOB a deschis „Funk Rock Hotel” si a oferit o prestatie energica, tonica si intesata de hituri. Dupa un show ca la carte, cu sunet bun si auditoriu implicat, trupa le-a predat stacheta celor din The Amsterdams.

Desi inceputul concertului a fost unul timid, grupul bucurestean a luat avant si a oferit o prestatie pe cinste, incarcata cu ear-candy in bunul stil Amsterdams.

Au urmat The Speakers, un nume deja consacrat pe scena bucuresteana de rock alternativ. Cu un look brit si un sound cu influente pop si rock’n’roll, trupetii au reprezentat momentul indie al serii.

Les Elephants Bizarres, intr-o noua formula, mai restransa, dar cu un sound la fel de consistent, au oferit, ca de obicei, un show exceptional, care a incitat publicul la dans. Mereu in forma, formatia pare ca a dat de un izvor nesecat de energie si de voie-buna, ceea ce transforma fiecare prestatie a Elefantilor intr-un prilej de distractie maxima.

Robin and the Backstabbers a incheiat o editie cu numarul 11 reusita a Funk Rock Hotel. Trupetii au urcat pe scena aproape de ora 1 dimineata, dar auditoriul, tinut in priza de prestatia electrizanta a LESEB, nu a simtit oboseala si s-a bucurat de inca un concert marca RATB.

Cu un sound mai rock si o prestatie centrata in jurul noului single, „Arhanghel’sk”, trupa a vorbit cu entuziasm publicului despre noul album, care urmeaza sa apara in curand.

Show-ul s-a terminat in aplauzele fanilor muzicii alternative, care au plecat acasa entuziasmati si bucurosi ca au luat parte la un eveniment care promoveaza valorile de pe acest segment de piata.

Asteptam cu nerbdare urmatoarea editie Funk Rock Hotel, care, speram, va avea un line-up la fel de relevant si atractiv!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*