Gerard Way (MCR): „Nu am crezut ca My Chemical Romance va trece de discul ‘Black Parade'”

297 vizualizări

Fostul solist al formatiei MY CHEMICAL ROMANCE, Gerard Way, a vorbit despre destramarea grupului intr-un interviu pentru NME.

Way a declarat ca nu a crezut ca trupa va supravietui dupa lansarea materialului „The Black Parade”, deoarece a simtit ca acela trebuia sa fie sfarsitul natural al proiectului.

El a marturisit ca, desi adora rezultatele muncii depuse dupa acest disc si le considera autentice, si-a petrecut timpul luptand impotriva instinctului ca formatia trebuie sa ia sfarsit.

„Am crezut ca voi avea o viata ‘normala’ dupa My Chemical Romance dar dupa aceea am inceput sa ma gandesc la artisti pe care ii iubesc, ca Nick Cave, Bjork, PJ Harvey, Iggy Pop, David Bowie si mi-am dat seama ca as vrea si eu sa am macar un sfert din povestea pe care au construit-o ei. Asa ca am inceput sa iau in calcul ideea unei cariere solo, sa o planuiesc, sau sa o planuiesc mai putin”, a declarat Way.

Cat despre viitorul material solo al muzicianului, dupa spusele acestuia, va fi iubit de o parte din fanii MCR, detestat de ceilalti si ignorat de restul.

„Nu va fi un material de genul: ‘acesta sunt eu’, pentru ca nu cred in asa ceva. Mereu este vorba despre un fel de personaj, despre materializarea unei perioade. Nu va fi un disc conceptual, dar va avea, la nucleu, o anumita poveste irepetabila. Intotdeauna ma voi reinventa…asta face parte din personalitatea mea artistica”, a punctat artistul.

Suntem curiosi sa auzim cum va suna acest disc!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*