GOD – The Barbarian Horde vrea sa schimbe felul in care sunt perceputi romanii in strainatate

312 vizualizări

Intr-un peisaj cultural in care stramosii neamului romanesc sunt mai degraba obiect de batjocura decat motiv de mandrie, formatia de metal GOD – The Barbarian Horde are curajul sa scoata la lumina valori uitate.

Trupa este una dintre cele mai interesante de pe scena autohtona de muzica grea, abordand sonoritati cu tente de folk metal, pagan, gothic, black si chiar si grind.

Aparitiile scenice ale baietilor sunt unice prin teatralitatea tinutelor inspirate de vesmintele din vremuri de demult. Mai mult, utilizarea studiata a simbolurilor dacice, impreuna cu decorul scenic, creeaza o atmosfera speciala la fiecare concert.

Formatia GOD – The Barbarian Horde este una dintre putinele trupe „tematice” din Romania, care se prezinta in fata publicului ca o trupa-manifest, dispusa sa ofere tot ce are mai bun pentru a transmite un mesaj de revalorificare a istoriei si a semnificatiilor trecutului stramosesc.

Si nu doar noi suntem incantati de existenta unui asemenea grup, ci si cei de la Wacken Open Air Festival, care sunt bucurosi sa gazduiasca un concert GOD – The Barbarian Horde pe scenele prestigioase pe care vor urca formatii ca Amorphis, Candlemass, Rammstein, Lamb of God, Meshuggah si multi altii.

Ne-am spus ca este important sa aflam mai multe despre aceasta prestatie unica – o realizare mareata pentru orice formatie autohtona -, dar si despre planurile de viitor ale GOD – The Barbarian Horde, asa ca i-am convocat pe baieti la un interviu.

Despre cum vor duce dansul ielelor la Wacken, dar si despre importanta respectarii trecutului istoric cititi AICI. 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*