Jon Schaffer (Iced Earth): „Scopul noului album este sa-i faca pe oameni sa reflecteze”

264 vizualizări

Jon Schaffer, vocalistul formatiei ICED EARTH, a oferit un interviu pentru Maximum Rock.

Acesta va fi publicat integral cat de curand. Muzicianul a oferit cateva informatii inedite despre noul album „Plagues Of Babylon”, a vorbit despre dragostea sa pentru anumite formatii din metalul contemporan si a facut dezvaluiri despre concertul pe care trupa il va sustine la Bucuresti pe data de 28 ianuarie 2013.

Intrebat despre semnificatia metaforei Babilonului, Schaffer a marturisit ca aceasta are foarte mare legatura cu „despotismul” imperiului anglo-american:

„Am făcut această paralelă cu imperiul anglo-american, pe care îl socotesc noul Babilon. E o paralelă cu lumea occidentală în general, care joacă un rol foarte periculos în istorie în momentul de faţă.”

Mai multe despre viziunea lui Schaffer asupra lumii anului 2013 in interviul complet! Fiti pe faza!

Afis Iced Earth web 4

ICED EARTH se intoarce in Romania in 28 ianuarie 2014, pentru un nou show ce va avea loc la The Silver Church Club din Bucuresti. In deschidere vor evolua alte doua formatii: Warbringer (Thrash Metal – SUA) si Elm Street (Heavy Metal – Australia).

Evenimentul este organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan).

S-au pus in vanzare un numar de 400 bilete!
Biletele se pot achizitiona direct cu card (simplu, comod si eficient) sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), la urmatoarele preturi:

65 lei – primele 100 de bucati – Sold Out!
50 lei (Black Friday) – 29 noiembrie, intre orele 10.00 – 21.00 – Sold Out!
75 lei – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 27.01.2014 (Plateste cu card)
85 lei – biletele achizitionate in ziua concertului 28.01.2014

CONCURS:
In perioada sarbatorilor de iarna 01.12 – 26.12.2013 persoanele care achizitioneaza (sau care au achizitionat) bilete cu plata prin CARD (PayPal) pentru concertul ICED EARTH – Warbringer – Elm Street de la Bucuresti, participa automat la o extragere la sorti in care pot castiga cate o invitatie pentru prietenii / prietenele acestora.
Maximum Rock si Promusic Events pune la bataie 10 invitatii!

Data limita pentru a participa la acest concurs este 26 decembrie 2013 (ora 24.00), iar castigatorii vor fi anuntati in data de 28 decembrie 2013 AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*