Guns’N’Roses ocupa locul doi in topul celui mai profitabil turneu din toate timpurile!

261 vizualizări

Turneul “Not In This Lifetime” al formației Guns’N’Roses reprezintă al doilea cel mai profitabil turneu de până acum. Conform anunțului Pollstar, în doi ani și jumătate au făcut un profit de aproximativ 562 de milioane de dolari americani, peste 82 milioane de dolari fiind câștigați doar anul acesta în urma a 24 de apariții live.

Acest turneu a fost unul de reuniune al formației și a început în luna aprilie a anului 2016 cu un spectacol în Hollywood și Las Vegas, în cadrul festivalului Coachella (California).

De asemenea, Pollstar ne comunică faptul că, pe lângă turneul “Not In This Lifetime”, mai sunt cel puțin încă patru turnee ale căror profit depășește suma de 500 de milioane de dolari. Acestea sunt următoarele: “A Heart Full Of Dreams” care aparține trupei Coldplay (523 milioane de dolari), “Divide”, turneul actual al lui Ed Sheeran (555 milioane de dolari), „A Bigger Bang”, înființat de The Rolling Stones (558 milioane de dolari) și “360” al celor din U2 (735 milioane de dolari).

Cu toate astea, mai sunt încă 45 de show-uri programate pentru artistul Ed Sheeran, unul dintre ele fiind și în București la Arena Națională pe data de 3 iulie 2019. Luând în considerare faptul că agenda lui Ed este plină de concerte, probabilitatea ca acesta să ajungă pe primul loc în topul celui mai profitabil turneu din toate timpurile este foarte mare.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*