Harta pentru fanii HIM. Ville Valo dezvaluie 6 locuri preferate din Helsinki

Pe data de 29 aprilie 2013 apare pe piata noul album HIM, intitulat „Tears On Tape”. Materialul contine 13 piese si este cea de-a 8-a lansare a finlandezilor.

Pana atunci, presa este ocupata cu descoaserea lui Ville Valo, vocalistul trupei, referitor la viata sa personala. Dupa relatia pe care muzicianul a avut-o cu prezentatoarea TV Jonna Nygren, legatura al carei esec poate fi pus si pe seama promovarii excesive in media, artistul s-a hotarat sa fie mai atent cu informatiile pe care le dezvaluie presei.

In ciuda zvonurilor legate de o posibila noua „muza”, Valo pastreaza o tacere de mormant si nu se da batut atunci cand ziarele din tara sa natala fac valva si site-urile urla de atatea comentarii dezaprobatoare.

Ceea ce a fost de acord sa dezvaluie muzicianul, insa, au fost niste informatii referitoare la locurile sale preferate din Helsinki. Acum, cei interesati vor putea sa-si faca o harta pentru a incerca sa dea de Valo.

Artistul a enumerat 6 locatii interesante din orasul sau natal pe care le frecventeaza cu inima usoara.

„Inainte imi placea foarte mult sa ies noaptea. Eram o figura obisnuita prin oras. Acum nu imi mai place viata aceasta. Prefer sa stau in casa, sau sa ies in niste locuri familiare, unde ma simt bine inconjurat mereu de aceleasi chipuri„, declara muzicianul.

Dar care sunt aceste „locuri familiare”? Publicatia finlandeza „Ilta-Sanomat” ni le dezvaluie.

1. Restaurantul Ukko-Munkki (Laajalahdentie 19)
ukkomunkki

Se pare ca lui Ville ii plac foarte mult serviciile de aici si savureaza si preparatele puse la dispozitie de restaurant. Localul are ceva istorie, daca este sa ne gandim ca exista din 1954.

2. Corona Bar ((Eerikinkatu 11)
villevalocorona2

Un local cunoscut pentru faptul ca se joaca biliard in tihna iar oamenii pot sa savureze niste sandvisuri delicioase. Ville declara ca nu ii mai place atat de mult aici pentru ca media de varsta a scazut dramatic in ultimii ani.

3. Kabuki (Lapinlahdenkatu 12)
kabukihel

Este un restaurant grozav, dar nu am mai mers acolo de cand a murit Aki, patronul. Facea parte din peisaj si locul nu mai este acelasi de cand el s-a dus„, a declarat Valo.

4. Club Perkele (Kaisaniemenkatu 4)
clubperkele

Daca ati fost in Helsinki, veti fi surprinsi de alegerea lui Ville Valo. Oriunde te-ai astepta sa dai peste el, numai aici nu. Localul este pazit de niste matahale cu aspect „gangsta” iar aspectul clubului este mai degraba „from the hood”, decat „rock”.

5. Ateneum (Kaivokatu 2)
ateneum-art-museum

Lui Ville ii place sa mearga la muzeu pentru a-i vedea pe clasici si a-si aminti de unde vine.

6. Muzeul de Istoria si Stiintele Naturii (Pohjoinen Rautatiekatu 13)
helsinki-natural-history-museum

Artistul ne recomanda sa vizitam expozitia de lilieci pe care o gazduieste acest muzeu.

Asadar, inarmati cu acest traseu, putem pleca linistiti in Helsinki pentru a da de urma unuia dintre cei mai apreciati vocalisti ai lumii rock contemporane.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*