Heavy-metalul, recunoscut ca religie!

De acum incolo, revista Metal Hammer va fi nevoita sa isi ia si mai in serios titulatura de „Biblie” a heavy-metalului, intrucat a reusit o performanta cu adevarat notabila.

In 2010, revista a pornit o campanie prin care le cerea metalistilor din Marea Britanie sa faca o smecherie foarte draguta la recensamantul din 2011.

Publicatia le sugera fanilor muzicii grele sa treaca la rubrica „confesiune/ religie” HEAVY-METALUL.

Ei bine, mai mult de 6000 de oameni au ascultat apelul revistei si au marturisit in acte ca sunt practicanti ai acestei „religii”! Rezultatele recensamantului din Marea Britanie au fost publicate zilele trecute si au aratat lumii intregi ca solidaritatea este o trasatura cheie a metalistilor.

Mai mult, autoritatile din Marea Britanie se vad nevoite sa recunoasca heavy-metalul ca religie, datorita numarului mare de oameni care l-au declarat ca si confesiune.

Adeptii acestei „credinte” sunt mai numerosi decat cei ai Scientologiei, Taoismului, Druizilor, Bahanilor si Samanismului. Heavy-metalul a fost intrecut numai de religia…”Jedi”, ai caror „enoriasi” sunt in numar de 176.000.

Metal Hammer a desemnat si un Ambasadar al Pacii Globale Metal. Este vorba despre Biff Byford de la Saxon.

Voi ce spuneti? Ati trece heavy-metalul la rubrica „Religie” la urmatorul recensamant?


1 Comment on Heavy-metalul, recunoscut ca religie!

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*