Helloween – Asculta „Burning Sun”, primul single al noului album

HELLOWEEN, una dintre cele mai iubite formatii de metal din Germania, va lansa pe data de 18 ianuarie 2013 un nou material intitulat „Straight Out Of Hell”. Ca o prefata la acest nou material germanii vor lansa, in urmatoarea perioada, un EP-ul intitulat „Burning Sun”, material ce contine 3 piese de studio si o piesa live.

Tracklist-ing „Burning Sun”:
01. Burning Sun
02. Wanna Be God
03. Another Shot of Life
04. Where the Sinners Go (live)

„Burning Sun”, primul extras single oferit spre auditie se poate asculta mai jos:

Reamintim ca Helloween vor sustine un concert in Romania, alaturi de colegii de la Gamma Ray (16 martie 2013). Concertul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul „Hellish Rock Part II”, care a debutat in 2007 si a parcurs peste 30 de tari. Evenimentul de la Bucuresti este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).


BILETE:
Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei.
Important: Numarul biletelor e limitat la 1.500 bucati! Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe
www.eventim.ro).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*