În 2017 intrăm într-o altă dimensiune alături de noul album Xandria

După lansarea de succes a albumului „Sacrificium” din 2014, urmată de un turneu intens cu peste 150 de show-uri în întreaga lume, trupa gemană de epic symphonic metal, XANDRIA, e pe cale să apară cu o nouă surpriză pentru fanii săi, și anume un nou material pregătit pentru anul 2017: „Theater Of Dimensions”!

„Am adus cu noi înapoi o mulțime de amintiri, uneori doar frânturi, dar toate întipărite în mintea noastră. Și asta ne-a făcut să ne dăm seama cine suntem și unde vrem să ducem mai departe muzica noastră. Toate acestea s-au adunat în cel mai „colorat” album Xandria de până acum. Acesta conține  momentele noastre cele mai grele și mai emoționante.”, au declarat membrii trupei, care se pregătesc cu adevărat de un mare pas în cariera lor.

Trupa Xandria și-a găsit stabilitate alături de vocalista Dianne van Giersbergen și se pregătește în continuare pentru cel de-al șaptelea album, produs cu ajutorul lui Joost van den Broek.

„Theater Of Dimensions” este un material cu o încărcătură emoțională puternică, dar și grea, în mod natural, care va cuprinde în ansamblul său voci cunoscute ale unor artiști precum Henning Basse (FIREWIND), Zaher Zorgati (MYRATH), Björn Strid (SOILWORK) și Ross Thompson (VAN CANTO).

Cu un soundtreck captivant, o finețe orchestrală inserată subtil în compoziție și regăsită apoi în beat-urile ritmice și shredding-urile sofisticate, viitorul material Xandria, pregătit să vadă „lumina zilei” la începutul anului 2017, pe 27 ianuarie, este fără îndoială unul din cele mai complexe albume ale trupei. Zilele trecute, Xandria a lansat și un videoclip cu versuri pentru piesa „We Are Murderers (We All)” care va fi inclusă pe noul material:

„Theater Of Dimensions” track listing:

01. Where The Heart Is Home
02. Death To The Holy
03. Forsaken Love
04. Call Of Destiny
05. We Are Murderers (We All)
06. Dark Night Of The Soul
07. When The Walls Came Down (Heartache Was Born)
08. Ship Of Doom
09. Ceilí
10. Song For Sorrow And Woe
11. Burn Me
12. Queen Of Hearts Reborn
13. A Theater Of Dimensions


1 Comment on În 2017 intrăm într-o altă dimensiune alături de noul album Xandria

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*