Incubus: Brandon Boyd spune că au „o grămadă de piese noi”

Nu-i așa că Twitter-ul și Instagram-ul sunt noile modalități de a afla chestii? Da, așa e. Nu prea merge pe la noi Twitter-ul, dar pe la alții merge foarte bine, tocmai de aceea aflăm lucruri noi de acolo, unul dintre ele fiind că formația americană Incubus are „o grămadă de piese noi”, după cum spune vocalistul Brandon Boyd.

Un fan l-a întrebat pe Brandon prin intermediul unui tweet dacă lucrează la piese noi cu trupa și, surprinzător, chiar a primit un răspuns: se lucrează.

Salut. Da! #intothesummer e doar primul dintr-o grămadă de piese noi Incubus care urmează să fie lansate. Multe sunt deja gata și așteaptă datele oficiale, i-a scris Brandon utilizatorului @domxto printr-un reply.

Anul acesta, Incubus a lansat piesa „Into The Summer” în vară – 23 august mai exact -, iar de atunci fanii încă așteaptă material nou sau o veste pentru un album, un EP, orice.

Ultimul album Incubus, „8” – chiar al optulea din discografie – a fost lansat în 2017 via Island Records. Cu 11 piese în tracklist, „8” a debutat pe locul 4 în Billboard 200, iar piesa „Nimble Bastard” a ajuns pe locul 4 în topul Billboard Mainstream Rock Songs în aprilie 2017.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*