Interviu cu Children Of Bodom: „Avem foarte multe asteptari de la concertul din Romania”

319 vizualizări

Dintre formatiile contemporane reprezentative pentru metalul greu modern, CHILDREN OF BODOM este probabil cea mai apreciata de catre industrie. Fiecare dintre albumele trupei a castigat fie un disc de aur, fie unul de platina, ceea ce arata ca nu avem de-a face cu un „trend”, sau cu un moft.

Finlandezii au concertat de doua ori in Romania, iar prima data a fost absolut incendiar. Portile Arenelor Romane erau intesate de fani catarati, dornici sa-si vada idolii. Formatia a fost coplesita de felul in care publicul autohton si-a aratat dragostea.

A urmat gig-ul de la Festivalul Peninsula, iar acum, in 2013, trupetii se intorc in tara pentru a-si promova noul album, „Halo Of Blood”, care va fi lansat pe data de 6 iunie. Materialul este asteptat ca o revelatie de catre comunitatea metal si, judecand dupa ceea ce s-a putut asculta din el, va fi unul dintre cele mai bune discuri ale anului.

Concertul Children of Bodom va avea loc la Bucuresti, pe data de 12 noiembrie 2013, la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock Magazin (producator Nelu Brindusan).

Nu se putea sa nu dam de Henkka Seppälä, carismaticul si tonicul basist al finlandezilor, care a fost de acord sa ne vorbeasca despre „Haloul de Sange”, Moartea cu Coasa, umbra lui „Hatebreeder” si multe altele.

Citeste interviul complet AICI si afla cum poti sa-ti procuri bilete.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*