Jared Leto (30STM) se reapuca de actorie. Ce se intampla cu trupa?

264 vizualizări

Jared Leto a declarat presei faptul ca studiaza scenarii pentru potentiale viitoare filme avand in vedere succesul si Oscarul castigat odata cu rolul acestuia de transsexual (Rayon) din filmul Dallas Buyers Club.

Inainte de acest mare succes, Leto a facut o pauza de 5 ani de la actorie pentru a se concentra pe muzica alaturi de formatia 30 Seconds To Mars. Totusi, conform Associated Press, muzicianul-actor a declarat ca vrea sa sa joace in filme si, mai mult, sa ocupe scaunul de regizor.

“Caut si citesc scenarii, lucru interesant, avand in vedere faptul ca nu am mai citit nimic demult; cel putin nu pana la Dallas Buyers Club. Acum am oportunitatea de a lucra cu oameni pe care ii respect si admir, oameni a caror munca ma inspira si influenteaza”, a declarat Leto.

Cat despre posibilitatea de a regiza, Leto a mai adaugat: “Cred ca ar fi grozav sa fac asta. Cand voi avea o poveste de spus, cu siguranta ca am s-o fac”.

Jared Leto a castigat Oscarul pentru cel mai bun actor intr-un rol secundar pentru Dallas Buyers Club. Acesta a mai jucat si in Requiem for a Dream si American Psycho.

Jared a punctat ca planurile sale legate de film nu ii vor afecta cariera muzicala, cel putin nu pentru moment.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*